Списъкът с любими продукти е празен.

Събиране на мебели и доставка

Харесвате нашите мебели, но не разполагате с достатъчно време да ги съберете сами от Залата за самообслужване в магазин ИКЕА? Не се притеснявайте! Спестете време при следващото си пазаруване. Подгответе списък с артикулните номера на продуктите и желаните от вас услуги – и оставете останалото на нас.

Заповядайте в магазин ИКЕА, обърнете се към наш сътрудник в Мебелния салон и ние ще съберем и доставим вашите мебели, а вие ще разполагате с изобилие от време, което да прекарате, както намерите за добре.

Необходимо е само да заплатите на касите стойността на поръчаните от вас продукти и услуги + 10 лв. за услугата Събиране на мебели. Ние ще поемем оттук и независимо колко голяма е покупката ви, ще я доставим до дома или офиса ви.

Можете да изберете и заявите и други от допълнителните ни услуги. Ние ще ви помогнем с организиране на детайлите с нашите партньори. Просто ни попитайте!

*Услугата Събиране на мебели е на стойност 10 лв. и се добавя към услугата Доставка или другите услуги, които бихте избрали.

Повече информация за услугата можете да получите на безплатния ни телефон 0800 45 800.

За информация относно цените за доставка се обърнете към отдел „Доставка до дома” в сектор „Обслужване на клиенти” или на телефон 0700 14 111.

Работно време:

Понеделник-неделя 10:00 – 20:00 ч.