Списъкът с любими продукти е празен.

Пловдив - Център за поръчки

Затворено

Информация за магазина

ИКЕА Център за поръчки Пловдив Plovdiv Plaza ул. "Д-р Георги Странски" 3 Пловдив 4019

T: 0800 45 800 
E: cs.ecommerce@ikea.bgНа основание Заповед РД-01-856/19.10.2021 в обектите ИКЕА е създадена необходимата организация за допускане само на лица, които са ваксинирани или преболедували COVID-19, или представят отрицателен резултат от изследване по метода на полимеразно верижна реакция, проведено до 72 часа или бърз антигенен тест проведен до 48 часа преди влизане в обекта. Лицата трябва да представят за проверка валидни документи съгласно Заповед № РД-01-890 от 03.11.2021 г. от 03.11.2021 г.
Предварително молим за търпение при влизане в нашите обекти и разбиране, ако проверката отнеме повече време.

Скъпи посетители, информираме ви, че временното работно време на ИКЕА Център за поръчки Пловдив е от 11:00 до 20:00 ч.
За получаване на поръчки: 13:00 – 19:00 ч.
За да бъде престоят ви по-кратък в магазина, използвайте приложението IKEA Bulgaria. Там ще откриете всички актуални предложения, които можете да сложите в персонален списък и така да направите пазаруването по-лесно и удобно. Свалете безплатно приложението на телефона си от Google Play тук или от App Store тук.

В ИКЕА Център за поръчки Пловдив можете да поръчате артикули от пълния асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Plovdiv Plaza Mall.


• Посетете ни и ще намерите над хиляда артикула, които можете да грабнете на момента.

• Вдъхновете се от новите ни интериорни решения в разширения сектор Спални и гардероби, както и новия отдел Офиси.

• Опитайте нови вкусове от Швеция – ще намерите замразени продукти като кюфтенца, сьомга и други любими продукти, които да приготвите сами у дома. Ще откриете разнообразие от сладки удоволствия и ароматни видове чай и кафе със сертификат UTZ.


Различни опции за доставка

 

Поръчай в ИКЕА Център за поръчки
∙ и вземи от центъра за поръчки без допълнително заплащане, всеки ден от 12:00 – 20:00 ч.
∙ и избери доставка до дома или офиса

Поръчай онлайн или през мобилното приложение IKEA Bulgaria
∙ и вземи от от центъра за поръчки без допълнително заплащане, всеки ден от 12:00 – 20:00 ч.
∙ и вземи от офис на наш партньор
∙ и избери доставка до дома или офиса


 

Работно време на магазина:Как работи?*

1. Планирайте своето посещение

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, затова ги разгледайте предварително на www.ikea.bg или потърсете идеи в ИКЕА Каталог.

2. Направете своята поръчка

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. Заплатете своята поръчка на касата. Ще доставим вашата поръчка до 7 работни дни в Центъра за поръчки напълно безплатно. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви.

Повече информация относно цени ще намерите тук.

3. Дестинация вкъщи

Ще ви уведомим предварително по телефона кога можете да вземете своята поръчка. Благодарение на плоските опаковки по-лесно ще отнесете новите си покупки вкъщи. Вече имате красиви и функционални мебели на добра цена, плюс спокойствието, което ви дават нашите щедри условия за замяна и връщане.

* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване.

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин – ще ги доставим безплатно до Центъра за поръчки. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви. Очаква ви и селекция от страхотни продукти, които можете да отнесете вкъщи още същия ден.