Списъкът с любими продукти е празен.

Пловдив - Център за поръчки

Затворено

Информация за магазина

ИКЕА Център за поръчки Пловдив Plovdiv Plaza ул. "Д-р Георги Странски" 3 Пловдив 4019

T: 0800 45 800 
E: cs.ecommerce@ikea.bg


Скъпи посетители, информираме ви, че ИКЕА Център за поръчки Пловдив ще бъде затворен за посетители от 28.11 до 31.01.2021 г.

• През този период за получаване на вече направени поръчки, моля, използвайте входа за получаване на стока с работно време от 13:00 до 19:00 ч.

• Нашият онлайн магазин работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата. Поръчайте онлайн с опция Доставка до Център за поръчки Пловдив и вземете от входа за получаване на стока своята поръчка. Приятно пазаруване!

• Удължаваме срока за връщане на покупки. Не се притеснявайте, разполагате с 40 дни (60 дни с карта IKEA Family) след отварянето на Център за поръчки Пловдив. Ще обработим заявката ви веднага щом отворим врати.

ИКЕА вече е по-близо до вас от всякога


В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване.

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин – ще ги доставим безплатно до Центъра за поръчки. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви. Очаква ви и селекция от страхотни продукти, които можете да отнесете вкъщи още същия ден.

Изборът е ваш!

Работно време на магазина:Как работи?*

1. Планирайте своето посещение

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, затова ги разгледайте предварително на www.ikea.bg или потърсете идеи в ИКЕА Каталог.

2. Направете своята поръчка

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. Заплатете своята поръчка на касата. Ще доставим вашата поръчка до 7 работни дни в Центъра за поръчки напълно безплатно. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви.

Повече информация относно цени ще намерите тук.

3. Дестинация вкъщи

Ще ви уведомим предварително по телефона кога можете да вземете своята поръчка. Благодарение на плоските опаковки по-лесно ще отнесете новите си покупки вкъщи. Вече имате красиви и функционални мебели на добра цена, плюс спокойствието, което ви дават нашите щедри условия за замяна и връщане.

* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

Изберете магазин