Списъкът с любими продукти е празен.

Бургас - Център за поръчки

Затворено

Информация за магазина

ИКЕА Център за поръчки Бургас Mall Galleria, ул. Янко Комитов 6

T: 0800 45 800 
E: cs.ecommerce@ikea.bg


Скъпи посетители, информираме ви, че ИКЕА Център за поръчки Бургас ще бъде затворен за посетители от 28.11 до 31.01.2021 г.

• През този период за получаване на вече направени поръчки, моля, използвайте входа за получаване на стока на откритият паркинг с работно време от 13:00 до 19:00 ч.

• Нашият онлайн магазин работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата. Поръчайте онлайн с опция Доставка до Център за поръчки Бургас и вземете от входа за получаване на стока на откритият паркинг своята поръчка. Приятно пазаруване!

• Удължаваме срока за връщане на покупки. Не се притеснявайте, разполагате с 40 дни (60 дни с карта IKEA Family) след отварянето на Център за поръчки Бургас. Ще обработим заявката ви веднага щом отворим врати.

ИКЕА вече е по-близо до вас от всякога

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване.

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин – ще ги доставим безплатно до Центъра за поръчки. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви. Очаква ви и селекция от страхотни продукти, които можете да отнесете вкъщи още същия ден.

Изборът е ваш!

Шоу рум ИКЕА – Ваша первая остановка на черноморском побережье Болгарии.

В наших шоу румах в Варне и Бургасе вдохновение может посетить Вас в комнатах аранжировки, а общение с нашими сотрудниками, готовыми поделиться своими секретами оформления дома, поможет Вам на любом этапе процесса выбора покупки. Можете оформить заказ, сделав свой выбор из полного списка товаров, наличных в магазинах ИКЕА, – мы бесплатно доставим его в шоу рум. А если так Вам удобнее, можем порекомендовать своего партнёра, который доставить заказ в Ваш дом. Здесь Вас ожидает и возможность выбора среди невероятных товаров, с которыми можете вернуться еще сегодня домой. Ждём Вас в наших шоу румах, чтобы оказать Вам содействие на любом этапе оформления заказа.

Работно време на магазина:Как работи?*

1. Планирайте своето посещение

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, затова ги разгледайте предварително на www.ikea.bg или потърсете идеи в ИКЕА Каталог.

2. Направете своята поръчка

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. Заплатете своята поръчка на касата. Ще доставим вашата поръчка до 7 работни дни в Центъра за поръчки напълно безплатно. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви.

Повече информация относно цени ще намерите тук.

3. Дестинация вкъщи

Ще ви уведомим предварително по телефона кога можете да вземете своята поръчка. Благодарение на плоските опаковки по-лесно ще отнесете новите си покупки вкъщи. Вече имате красиви и функционални мебели на добра цена, плюс спокойствието, което ви дават нашите щедри условия за замяна и връщане.

* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

Изберете магазин