Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Декорация

Категории

Направи коледната вечеря още по-вълнуваща

В празничните дни най-често се събираме със семейството и приятелите около масата. Дори и в малко пространство можеш да подготвиш екстравагантна трапеза, като добавиш още няколко стола и превърнеш бюфета в допълнително място за сервиране. Ето как!

Традиция и изисканост в едно

Традиционният дизайн с фолклорни мотиви не е това, което беше. Днес той е коренно различен, като съчетава в себе си традиционен стил и модерни елементи. Изкушаваш ли се да внесеш скандинавска фолклорна нотка в интериора на твоя дом? Ето как.

Смели есенни цветове

Тази есен е подходящото време, в което да създадеш неповторимо и оптимистично настроение с неочаквана комбинация от наситени цветове и материали. Направи малки, но смели промени за освежаване на дома ти преди настъпването на по-мрачните месеци.

Една спалня, две визии

Възползвай се от тези текстилни решения, за да освежиш спалнята с минимални усилия и малък бюджет.

Аранжирай красива маса за дългите летни дни

Отново е време за дълги обяди и вечери на открито. Отпразнувай лятото с декорация на маса в експлозия от цветове, типични за сезона.

Големи удобства в малко пространство

Усещането за малко пространство е състояние на ума! В този компактен дом, едно семейство е открило рецептата за живот нашироко. Съставките? Мебели с двойни функции за повече практичност. Индивидуален стил с достатъчно място за показ на любимите вещи. И релаксираща обстановка с лесни трикове, за да бъде всичко подредено. Разгледай го!

Балконът – място, на което да се заредиш с енергия

За тези от нас, които работят гъвкаво и разпределят времето си между бюрото у дома и работния офис, балансът между здравословен начин на живот и работа е изключително важен. Създай си свое място за релакс с помощта на няколко идеи, взети от този балкон във Франкфурт.

Създай настроение за почивка на градския балкон

Това лято почивката може да бъде и у дома. Тези слънчеви идеи ще внесат релаксиращо настроение за почивка във всяко открито пространство – дори в сърцето на града. Посетихме покривната тераса на интериорния стилист Ашлин Гибсън, за да почерпим вдъхновение от свежия й облик.