Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Пет легла, вдъхновени от стила на спане

Всеки един от нас има любима поза за спане, както и специфични нужди от сън. Избрахме няколко често срещани стила, които могат да бъдат вдъхновение за всяка спалня.

Поза "зародиш"

Чувство на закрила, обгърнато от мекота

Тази поза за сън често наподобява зародиш и се асоциира с усещане за безопасност и закрила. Спускащият се балдахин, в комбинация с плътен текстил върху леглото и на пода, предлага нужния комфорт и уют.

Поза "робот"

Събуди се за добре планиран ден

Позата „робот“ се характеризира с чувство за готовност. Отличителна е за хора с афинитет към симетрията и дисциплината, и определено се отразява върху стила на стаята. Бързият, ефективен старт на деня е почти автоматичен.

Поза "пън"

Любител на комфорта и практичните решения

Хората, които спят на една страна, не се нуждаят от много пространство. Разтегателният диван е добро решение, особено когато има и мека облегалка. Все пак няма причина да се лишиш от комфорта за сметка на пространството. Избери смело одеяла и текстил, които да създадат атмосфера на уют като в спалня.

Поза "морска звезда"

Отпусни се в леглото

При позата „морска звезда“ движенията са отпуснати и безгрижни, а голямото пространство е от значение. Леглото трябва да бъде широко и да създава усещане за прохлада. С двойни одеяла и максимално излагане на светлина нищо няма да ти липсва.

Поза "прегърни възглавницата"

Комфорт, който да прегърнеш

Както подсказва самото наименование, хората, които предпочитат тази поза за сън, обичат усещането за мекота и прегръдки. В случая коремът е насочен надолу, а възглавниците и одеялата помагат за балансиране позицията на тялото. С други думи, използвай текстила за опора.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.