Списъкът с любими продукти е празен.


Вече 10 години растем и създаваме спомени заедно.
Този септември празнувай с нас!

Пазарувай за над 300 лв. в магазини ИКЕА и онлайн на ikea.bg със стоков кредит и изплащай на десет равни месечни вноски без оскъпяване.
0% лихва при покупка на стоки над 300 лв.
На 10 месечни вноски

Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на  oпределени налични стоки и услуги на обща стойност над 300 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 1.09.2021 до 30.09.2021, при покупка на стоки от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, магазин от ново поколение IKEA София (Mall of Sofia) и ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин.

Предоставянето на кредит  при покупки  в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, магазин от ново поколение IKEA София (Mall of Sofia) и ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас подлежи на одобрение от кредитодателите УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК.

Предоставянето на кредит при покупки чрез ИКЕА онлайн магазин подлежи на одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Предложението не важи за:

-  продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

- покупкa/поръчка на кухненска мебел (кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайсни, покривни панели и декоративни корнизи от всички предлагани серии)

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Възможно е във връзка с епидемична обстановка не всички физически обекти да работят към определена дата.

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в магазин от ново поколение IKEA София (Mall of Sofia) и  ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив, както и на www.IKEA.bg, www.ucfin.bg и www.dskbank.bg.


Пълни условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК, може да бъде намерено на www.ucfin.bg (https://www.unicreditbulbank.bg/bg/za-nas/media/novini/0-lihva-taksi-gpr-za-10-meseca-ot-ucf-ikea-2021/) и www.dskbank.bg. (https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/кредитиране/стоков-кредит/детайли-за-стоков-кредит/индивидуални-продукти/промо-условия-за-стоков-кредит-икеа)