Списъкът с любими продукти е празен.

Вземете размери

Запазете час онлайн

Проектирайте вашата кухня-мечта

Запазете си час онлайн за проектиране на кухня

В ИКЕА вярваме, че покупката на нова кухня е важна стъпка.

Каним ви да се срещнете с нашите специалисти от отдел „Кухня“, които ще ви помогнат да планирате вашата кухня-мечта. Ще изготвим индивидуален 3D проект и ще ви предоставим списък с артикули, за да придобиете общ поглед, преди кухнята да се появи в дома ви.

Измерете кухненското помещение, като следвате съветите от нашето Ръководство за проектиране и запазете час онлайн за проектиране или закупуване на кухня.

Изготвянето на индивидуален проект за кухня от наш сътрудник е безплатно. Предоставянето на проекта на електронен или хартиен носител се извършва след заплащане на цена от 50 лв. с ДДС. Сумата се приспада в пълния си размер при закупуването на кухнята в срок до 90 календарни дни от датата на предаване на проекта. Ако желаете, можете да опитате да проектирате и сами чрез нашата специална 3D програма, която е налична тук.

Моля имайте предвид, че за изготвянето на проект, както и за закупуването на кухня, е необходимо запазване на два отделни часа. Вашата поръчка се нуждае от техническо време, за да бъде проверена, така че дори вече да имате изготвен проект е необходимо да имате и запазен час за закупуване на кухня.