Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Бебешки аксесоари

TOSSIG, седалка за тоалетна, 102.727.88

TOSSIG

седалка за тоалетна

102.727.88

13,99 лв
70 точки
Сравнение
LILLA, детско гърне, зелено, 301.931.63

LILLA

детско гърне, зелено

301.931.63

6,99 лв
35 точки
Сравнение
LATTSAM, вана за бебе, бяло/зелено, 402.484.43

LATTSAM

вана за бебе, бяло/зелено

402.484.43

16,99 лв
85 точки
Сравнение
LOCKIG, детско гърне, зелено, 601.931.28

LOCKIG

детско гърне, зелено

601.931.28

13,99 лв
70 точки
Сравнение
FORSIKTIG, Поставка за стъпване, бяло/зелено, 602.484.18

FORSIKTIG

Поставка за стъпване, бяло/зелено

602.484.18

5,99 лв
30 точки
Сравнение

Няма по-щастливо събитие от появата на бебе в семейството. За да се подготвите за всички радостни мигове, които ви предстоят с малкото човече и да се обзаведете напълно с необходимите аксесоари, не е необходимо да обикаляте магазини и да търсите. В каталога на ikea.bg ще намерите:

• Гърнета;
• Детска седалка за тоалетна;
• Вана;
• Шезлонг.

Кога бебето сяда на гърне

В днешно време децата започват да се приучават да седят на гърне между 12-тия и 24-тия месец. Кога малкият човек е готов да се откаже от еднократните пелени е индивидуален момент и зависи от много съпътстващи фактори, но веднъж започне ли обучението на това важно умение, е много важно да не се прекъсва.

За да бъде този период сравнително безпроблемен, е важно и какво гърне ще изберем. ИКЕА предлага два вида – базов модел и такъв с изваждащ се контейнер. Докато първият вариант е класически и проектиран да изпълнява най-добре своята основна функция, вторият предлага малко повече улеснения за родителя. Благодарение на вадещата се приставка, почистването на гърнето след употреба е по-лесно и не се налага да го носите цялото до тоалетната.

И двата модела са изработени от полипропиленова пластмаса и синтетична гума, което позволява лесното им почистване и гарантира стабилност при употребата.

Когато детето започне да е по-самостоятелно, може да използва и детска седалка за тоалетна чиния. Това ще спести време и усилия на родителите, а малкото човече ще се чувства по-пораснало.

Избор на вана за бебе

Когато избираме вана за мъничето, е от съществена важност да се спрем на модел, който е подсигурен с протектори срещу хлъзгане и отвътре, и отвън. В противен случай има опасност бебето да се плъзне и да се нарани или уплаши. В ИКЕА можете да намерите детска вана, която отговаря на всички изисквания и стандарти за безопасност на цена без аналог.

Как се използва бебешкия шезлонг

Шезлонгът е чудесно допълнение към детските аксесоари. В него детето може да лежи по няколко часа на ден още от първите си месеци и да наблюдава заобикалящата го среда. Лек и удобен за пренасяне, шезлонгът може да се постави на всяка стабилна повърхност – масата или плота в кухнята, на килима в дневната и дори на пода в банята и да даде шанс за време с две свободни ръце на възрастните.

В ИКЕА ще намерите чудесен модел, изработен от качествени и леснопочистващи се материали, който ще бъде едно добро допълнение към бебешките аксесоари.

Вижте всички детски аксесоари на ikea.bg

С всички тези аксесоари можете да разгледате и да поръчате онлайн на ikea.bg. На избран от вас адрес ще получите своята поръчка, като доставката ще отнеме съвсем кратко време и ценообразуването и е ясно описано. Така ще се сдобиете с всичко необходимо за детето ви, без да се налага да излизате от вкъщи.