Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Плотове за мивки

TOLKEN, плот, 003.712.70

TOLKEN

плот

003.712.70

139,00 лв
695 точки
Сравнение
TOLKEN, плот, 503.547.01

TOLKEN

плот

503.547.01

119,00 лв
595 точки
Сравнение
HEMTRASK, плот, 139x63,5 см, 205.161.11

HEMTRASK

плот, 139x63,5 см

205.161.11

70,00 лв
350 точки
Сравнение
TOLKEN, плот, 82x49 см, 305.061.97

TOLKEN

плот, 82x49 см

305.061.97

119,00 лв
595 точки
Сравнение
TOLKEN, плот, 403.712.73

TOLKEN

плот

403.712.73

159,00 лв
795 точки
Сравнение

Обзавеждането на баня е цяло предизвикателство, тъй като то трябва да бъде съобразено с интериора на помещението, да осигурява максимален комфорт при ползване, а не на последно място, мебелите трябва да са изработени от качествени и влагоустойчиви материали. Плоскостите за умивалници в мокрия локал са сред широко избираемите продукти, тъй като те създават допълнително удобство при ползване на мястото.

Какви продукти от този вид ще откриете в раздела?

Пазарът предлага широко разнообразие от плоскости за баня. Различните видове ви дават възможност да направите избор съобразно нуждите си. За нас в ikea.bg стремежът да удовлетворяваме клиентите си е напълно водещ и по тази причина се стараем да предлагаме продукти, които да радват всеки. За да изберете правилния плот за мивка в банята, със сигурност ще ви е необходима повече информация, която да ви насочи в избора – материали на изработка, размери и начин на монтиране. Ето какви плотове за мивка в банята ще намерите при нас според по-горе изброените критерии:

  • според материалите на изработка – добре е да избирате плотове от PVC и дървени материали. Ламинираното покритие е влагоустойчиво и предполага дълъг експлоатационен период, а това трябва да е водещо при избор, тъй като както знаете, материалът на изработка отговаря и за устойчивостта на продукта;
  • според размера – размерите трябва да са съобразени с размера на пространството, върху което ще се монтират. Задължително преди краен избор трябва да измервате внимателно, за да избегнете неправомерни покупки;
  • според начина на монтиране – добре е, преди покупка на плоскостите за банята, да имате предвид, че при нас може да откриете модели с възможност за монтаж над или под мивките за баня. Главно, когато избирате посоката за монтаж, е добре да сте наясно за какво ще служат. Тези с възможност ще ви е от помощ, ако имате предвид да ги използвате за поставяне на различни аксесоари и предмети. Другите, с възможност за монтаж под умивалника, са чудесно решение, ако искате да отделите шкафовете от мивката или пък да поставите пералнята си машина в мокрото помещение;
  • цветове – както в началото споменахме, добре е когато купувате мебели за баня, да съобразите цветовете им с тези на цялостния интериор. Плотовете за умивалници ще откриете в широко разнообразие от цветове, което дава възможност да направите най-доброто съчетание.

Другите важни неща

При избор на плот един от основните критерии, който ни интересува като потребители, е както дали ще пасва добре на помещението, за което е предназначен, така и цената. Цените на плотовете за мивки за баня са изгодни. Ние от магазини Икеа съветваме да се обръща внимание и на леснотата при монтаж. За поставянето на плотовете ще е необходим прободен трион и набор от някои други инструменти за работа със силикон. 

Друга важна специфика е почистването. Съоръженията с ламинирано покритие е добре да се почистват с препарати без абразивни частици, тъй като материалите са чувствителни към ацетон и разяждащи химикали.