Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Време за отдих и презареждане

Твоята лятна резиденция

Да – можеш да изнесеш възглавница в градината или на терасата и да седнеш на нея. Все пак си на слънце, какво повече да искаш. Ами например това: колко по-разкошно е да се отпуснеш в кресло или излегнеш на шезлонг? Така това става твоето място за релакс.

Ако имаш много място. И за да направиш много с малкото

Няма значение колко квадратни метра на открито небе имаш – нали над теб е цялото небе. Даваме ти идеи за всеки размер градина или тераса: от сгъваема маса и столове до комплект за големи семейства и дълги пикници на открито.

Пуф! И се появява почивка

Точно толкова лесно се случва магията с нашите пуфове и табуретки. Уж са дребни аксесоари, но всъщност функционалността им е огромна. Освен да се пуфнеш на него, става за маса за закуска навън. Табуретките пък могат да се превърнат в удобна стойка за растение, освен за гости.

Зелена вълна

Къде си в спектъра на градинарите: знаеш научното име на всяко растение… или у вас по-дълго оцеляват листата от пластмаса? Имаме свежи идеи и за едните, и за другите. Ободри гледката с ново растение, кашпа или стойка.

Текстил за градината

Декоративно осветление

Саксии и кашпи