Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да изберете подходяща завивка?

Комфортният сън е нещо строго индивидуално. Нашата гама от завивки разполага с артикули с различни нива на топлина и пълнежи, за да изберете най-подходящата за вас. Независимо дали обичате да ви е топло или хладно в леглото, дали предпочитате пух и пера, или нови, лесни за поддръжка материали като лиосел, ще откриете точната завивка, от която се нуждаете за спокоен сън през цялата нощ. От хладна до изключително топла.

Топла, прохладна завивка или и двете?

Топли завивки

Топла завивка с повече пълнеж – за тези, на които обикновено не им е нито прекалено топло, нито прекалено студено.

Много топли завивки

Изключително плътна и топла завивка с много пълнеж – за тези, на които често им е студено нощем.

Завивки, подходящи за всеки сезон

Завивка 3 в 1: една по-прохладна завивка и една по-топла, които могат да се комбинират в една изключително топла завивка - за тези, които искат да определят топлината в зависимост от сезона.

Умерено топли завивки

По-тънка завивка с по-малко пълнеж – за тези, на които често им е топло.

Прохладни завивки

Тази завивка е добър избор за пролетта и лятото, както и ако често ви е топло по време на сън. Поддържате постоянна температура, а сънят ви е пълноценен, заради обработените с восък вискозни нишки, които абсорбират излишната телесна топлина и я освобождават отново, когато тялото ви се охлади.

Как да поддържате вашите завивки винаги чисти и свежи?

Пухът и перата поддържат телесната температура

Пухът и перата са естествени материали, които "дишат" и абсорбират добре влагата. Перата осигуряват на завивката отличен комфорт, проветривост и устойчивост, а пухът е по-мек, пухкав и лек, като топлоизолиращи материали, те създават топла и суха среда за спокоен сън през цялата нощ. Перата, които използваме в нашите завивки, са остатъчен продукт.

Комфорт и лесна грижа

Ако държите на лесната поддръжка, завивките и възглавниците от синтетични материали са подходящи за вас, защото могат да се перат често. Те съхнат относително бързо, без специални допълнителни грижи.

Грижа за вашите завивки

Нашите завивки могат да се перат на температура 60ºC - температурата, при която умират домашните акари. Завивките от синтетични материали и лиосел са идеални за семейства с деца, тъй като  могат да се перат често. Завивките от естествени материали, като пух и пера, също са подходящи за пране в пералня, но не прекалено често. За оптимална грижа, препоръчваме изпозлване само на 1/3 от обичайното количесто препарат при пране на завивките и възгланвиците от пух и пера. Перете ги отделно. След прането, изсушете вашите продукти от естествени материали веднага в сушилнята, докато пълнежът не изсъхне напълно. По време на пране, добавете няколко тенис топки, за да предотвратите сплъстяването на пълнежа и да запазите завивките меки и пухкави.