Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да изберете подходящ протектор?

Предимства на протекторите

Лесни за почистване и пране

Всички протектори в асортимента ни се свалят лесно и могат да се перат в пералня при 60°C, за да се отървете от упоритите петна и домашните акари.

Незаменима защита

Закуска в леглото, домашни любимци с дълга козина или палави малчугани - може да се насладите на всичко това, без да се притеснявате, че ще повредите матрака при най-малкия инцидент. Случва се на всеки, а благодарение на протектора за матрак, вие сте спокойни. Препоръчваме да погледнете нашите водонепропускливи протектори за възглавници и матрак, ако се нуждаете от допълнителна защита. Те са проектирани със слой, който не позволява на течностите да проникнат във възглавницата или матрака. Безценно, ако кучето скочи и бутне чашата сутрешно кафе от ръката ви.

Винаги на пост

Предлагаме протектори за всички размери легла и възглавници. Те разполагат с ластик от всички страни или с еластични ленти във всеки ъгъл, за да са винаги добре изпънати и на място. Проверете предварително дали предпочитаният от вас протектор е подходящ за вашия матрак, тъй като еластичните ленти са подходящи за матраци с различна ширина и височина.