Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Какво включва услугата?

Тематичен колаж (Mood board) в предпочитани цветове

Тематичният колаж е инструмент, който интериорният дизайнер използва, за да улови атмосферата, която искате да създаде в желаното от вас помещение. Независимо дали ще го синхронизира с вече съществуваща цветова комбинация от калъфа на дивана ви или ще създаде изцяло нов колаж, дизайнерът ще проучи и съчетае цветове и материали, които подхождат на вашия стил.

Цветове и материали

Цветовете и материалите извикват чувства и усещания и се свързват с нещо дълбоко в личността на всеки човек. Интериорният дизайнер ще ви помогне да разгледате цветовете и материалите във функционална, естетична и емоционална перспектива. Например, ако живеете с деца, практичността може да бъде най-важна за вас и тогава приоритет ще са цветовете и материалите, които са издръжливи и лесни за пране и поддръжка.

Ролята на текстила

С помощта на текстила лесно може да постигнете желания стил. Но той също изпълнява и определени функции – заглушава звуци, скрива дневната светлина, предпазва ви от любопитните погледи отвън или внася уют и топлина. Интериорният дизайнер може да ви помогне с всичко – от естетиката до функционалността и да ви даде множество полезни съвети. Например, знаете ли, че може да създадете стая в стаята, като групирате килими и текстил по цвят?

Предложение за осветителни тела

Осветлението е от изключителна важност, когато прекарвате много време вкъщи. В ИКЕА ние разглеждаме осветлението като функционално, емоционално или работно. Интериорният дизайнер може да анализира нуждите в стаята и да ви каже къде се нуждаете от повече светлина. Може да ви посъветва как да създадете определена атмосфера в стаята и как да използвате смарт осветление – нашата система HomeSmart за контрол над осветлението от мобилно устройство.

План с разпределение на помещението и 3D визуализация

Интериорният дизайнер гледа на разположението в стаята като на възможности за обособяване на функционални кътове. Къде ще работите, къде ще почивате? На база на това той ще предложи разположение на обзавеждането така, че през стаята да може да се преминава свободно, като същевременно тя е удобна и функционална. Например, може да ви предложи някои мебели за съхранение да са разположени по-близо до мястото, където ще се извършва определена дейност.

За вас ще бъде изготвен и 3D проект на стаята. По този начин ще видите как всъщност ще изглежда тя във възможно най-завършен вид.

Списък с продукти

Списъкът включва информация за цената на мебелите, които вие и интериорният дизайнер сте се съгласили, че искате да използвате, както и цената за услугите Събиране, Доставка и Монтаж. Ако желаете да включите аксесоари за декорация, ще ви бъде изготвен допълнителен списък с предложените аксесоари, които можете да закупите онлайн на IKEA.bg или на място в магазин ИКЕА.