Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Съвети за обзавеждане на дома
Елате да поговорим!

Трудно ли ви е да създадете интериора, който си представяте? Или може би дори нямате идея какъв да бъде? Не се притеснявайте! Ние обичаме интериорния дизайн и ви предлагаме помощ от нашите експерти, за да осъществите мечтите си и да намерите решения за уникалните особености на пространството в дома ви.


ИКЕА има дългогодишни традиции в интериорния дизайн – където стил и функционалност си подават ръка, предлагайки продукти и решения за целия дом. Имате шанс да се възползвате от този извор на знание и опит. Всичко започва с разговор, в който да разберем какъв е вашият стил и да открием заедно правилните цветове, материали, осветление, място за съхранение и мебели.

Какво представлява нашата услуга

След запазване на час за среща онлайн или на място в един от магазините ни в София и Варна, специалист интериорен консултант ще обсъди и проектира заедно с вас помещенията ви според техния размер, личните ви навици, предпочитания и нужди. С ваше участие преобразуваме помещението така, че да отговаря на вашия стил и изисквания.

Стойността на услугата е 300 лв. за едно помещение с размери до 50 кв.м.

За помещение над 50 кв.м. се начислява допълнителна такса от 5 лв. за всеки започнат квадратен метър над петдесетия. Сумата за услугата „Съвети за обзавеждане на дома“ може да ви бъде приспадната от общата сума на покупката на предложените мебели. Вижте пълните условия тук.

Стъпка по стъпка

Запазете си час за среща

Запазете час за видео среща или среща в един от магазините ни, като заплатите услугата онлайн с банкова карта.

Подготовка

В рамките на 5 работни дни преди уговорената среща, наш консултант ще се свърже с вас, за да ни изпратите снимки и точни размери на пространството. При заявка може и наш партньор да ви посети, за да измери помещението и да направи няколко снимки.

1-ва среща

По време на срещата ще бъдат обсъдени вашите желания, нужди и предпочитания, въз основа на снимките и размерите. Ще имате възможност да потърсите вдъхновение от широк аспект идеи и, ако желаете, нашият експерт може да ви придружи да разгледате различни предложения из магазин ИКЕА. Ще получите персонализирани съвети за обзавеждане въз основа на проведения разговор и ще уговорите втора среща с нашия консултант, която отново може да се проведе в магазин ИКЕА или онлайн.
На този етап може да вземете решение дали да продължите да ползвате услугата. Ако не сме успели да отговорим на очакванията ви, ще възстановим заплатената сума.

 

2-ра среща

По време на втората среща, нашият интериорен дизайнер ще ви представи финализиран проект на помещението с продукти на ИКЕА, както и списък с включените мебели, тяхната цена, както и цената за услугите Събиране, Доставка и Монтаж. Ако желаете да включите аксесоари за декорация, ще ви бъде изготвен допълнителен списък с предложените аксесоари, които можете да закупите онлайн на IKEA.bg или на място в магазин ИКЕА.

Ако сте избрали среща онлайн, ще получите нашето предложение със съвети за обзавеждане на желаното от вас пространство, както и финализиран списък с продукти чрез имейл.

Покупка

Можете да завършите покупката на продуктите в магазин ИКЕА или на IKEA.bg чрез приетите методи за плащане. Сумата за услугата „Съвети за обзавеждане на дома“ може да ви бъде приспадната от общата сума на покупката на предложените мебели.