Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Онлайн запазване на час за проектиране на кухня

Ако се стремите да преобразите вашата кухня или имате необходимост да оптимизирате пространство, с малко вдъхновение и опит - ние можем да ви помогнем да планирате вашите интериорни мечти. Нашите експерти са тук, за да помогнат мечтите ви да се превърнат в реалност.

Резервирайте онлайн час за изготвяне на индивидуален проект или за закупуване на кухня в удобно за вас време. Може да запазите час за среща с наш сътрудник във всички отворени обекти на ИКЕА или за среща онлайн, от уюта на собствения си дом.

Ново! Онлайн среща за закупуване на кухня

Създайте своята перфектна кухня с помощта на нашите специалисти онлайн, в подходящ за вас момент. Ще насрочим консултация чрез Microsoft Teams видео разговор, на която ще обсъдим вашия проект и изисквания, и ще ви преведем през стъпките за закупуване на кухнята.  Услугата е безплатна.

Онлайн запазване на час за проектиране/закупуване на кухня

Подгответе се за покупката на вашата кухня преди да посетите ИКЕА или да резервирате среща онлайн. Вижте повече информация за изготвяне на индивидуален проект за кухня.

Моля, имайте предвид, че за изготвянето на проект, както и за закупуването на кухня, е необходимо запазване на два отделни часа. Вашата поръчка се нуждае от техническо време за да бъде проверена, така че дори вече да имате изготвен проект е необходимо да имате и запазен час за закупуване на кухня.