Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Изготвяне на индивидуален проект за кухня

Преди да посетите магазин ИКЕА: 

 
1. Измерете помещението преди посещението си в магазин ИКЕА
Точното измерване е важна част от процеса на проектиране, защото гарантира, че новата кухня ще пасне и ще работи както трябва.
Как да измерим?
• Започнете, като начертаете формата на помещението. 
• Запишете размерите на помещението - от пода до тавана, от стена до стена, от ъглите на стаята до вратите.
 
 
 
• Измерете и запишете размера на вашите врати и прозорци, както и разстоянието до тавана, до ъглите на стаята и до пода. Добре е също да запишете и необходимото пространство за отваряне на вратите и прозорците.
 
 
 
• Накрая маркирайте местата, където са разположени съществуващите ключове, контакти и изводи за топла и студена вода.
 
 
 
Ако измерването не ви се отдава, няма проблеми. Ние можем да препоръчаме наш партньор, който да измери помещението. Вижте повече тук.
 
2. Създайте своя индивидуален проект. 
След като вече имате размерите, попълнете ги в Програмата на ИКЕА за проектиране на кухни и вижте възможностите, които нашият асортимент ви предоставя. 
 
3. Запазете час при наш сътрудник.
Ако се чувствате несигурни, ние с удоволствие ще ви помогнем – запазете си час за изготвяне на индивидуален проект на безплатния телефон за клиенти 0800 45 800 или като запазите час онлайн.
 
 

На място в магазин ИКЕА:

 
1. Свободен сътрудник от отдел “Кухня” – Той ще ви обърне нужното внимание и ще изготви проект за вашата кухня-мечта, съобразно размерите, които вие предоставите.
 
2. Предварително записан час – За изготвянето на проект, както и за закупуването на кухня, е необходимо запазване на два отделни часа на безплатния телефон 0800 45 800, на място в магазин ИКЕА или на www.IKEA.bg. Моля, имайте предвид, че вашата поръчка се нуждае от техническо време, за да бъде проверена, така че дори вече да имате изготвен проект, е необходимо да имате и запазен час за закупуване на  кухня.
 
3. Разбиране – Времето за изготвяне на индивидуален проект е приблизително 90 минути. Поради това сътрудниците ни не винаги могат да ви приемат веднага, тъй като е възможно да очакват друг клиент с предварително уговорен час в този интервал от време.
 
Изготвянето на индивидуален проект за кухня от наш сътрудник е безплатно. Предоставянето на проекта на електронен или хартиен носител се извършва след заплащане на цена от 50 лв. с ДДС. Сумата се приспада в пълния си размер при закупуването на кухнята в срок до 90 календарни дни от датата на предаване на проекта.
Ако желаете, можете да опитате да проектирате и сами чрез нашата специална 3D програма, която е налична тук.
 
ИКЕА не носи отговорност в случай на евентуални грешки в размерите на помещенията, неточности във формата на кухненското обзавеждане, както и разминаване между проекта и кухненското обзавеждане. Проектът е примерен и се отнася и може да бъде използван само за продукти, закупени от ИКЕА. Не може да служи за техническа спецификация при закупуване на кухненско обзавеждане от други търговци и производители.