Списъкът с любими продукти е празен.

Мебели и аксесоари за съхранение

60 Продукти
Покажи по:: 20
  • 20
  • 40

Какви мебели за съхранение може да има в бебешката стая

В магазин ИКЕА в България предлагаме множество разновидности на мебели за бебешки и детски стаи. Когато бебето е малко, то още няма достъп до малки играчки и в гардероба или шкафчетата трябва да подреждате само дрешки. Но когато то порасне ще трябва да развива въображението си с играчки, които ще бъдат пръснати из цялата къща. 


  • Гардероб:

Гардеробите в сайта на ikea.bg са подходящи за различна възраст и пол на децата. Някои от тях са с допълнително чекмедже отдолу, а други са с вградени рафтове, подходящи за подреждане на вещи в кутии. Обемът на детските гардероби е ИКЕА е подходящ за бебета и пораснали деца.

  • Скрин с чекмеджета:

Селекцията от детски скринове на IKEA ще намерите в няколко различни цвята. Те могат да служат за нощно шкафче или просто шкаф за допълнително съхранение и подреждане на играчки или дрехи.

  • Секция (с кутии):

Най-добрият начин за съхранение на такива малки части са кутии, които се прибират в секция или специализирана за тази цел - рамка. Чекмеджетата не са много подходящи за прибиране на играчки, защото трудно се вадят и са тежки. Специалните пластмасови кутии на ИКЕА са перфектни за целта.

  • Кутии за съхранение:

В сайта на ikea.bg ще откриете голям избор от мебели за подреждане и съхранение на играчки. ИКЕА България изработват специални рамки от масив иглолистна дървесина и ПДЧ. За тях можете да изберете кутии с различна големина и в широка гама от цветове. Те могат да се съчетаят с цветовете на другите мебели. Те са изключително леки и могат да се пренасят лесно във всички помещения на вашия дом. 


Примерни цветови комбинации.

В сайта на ikea.bg има специална страница “ИДЕИ”, където можете да черпите идеи от професионалните интериорни дизайнери на ИКЕА. В нашите идеи стереотипите за типичните стаи за момче и момиче се размиват. Дизайнерите съчетават всякакви цветове подходящи и за двата пола. 


Детските мебели в магазини IKEA и онлайн магазина на ikea.bg са изработени в няколко цвята, за да имате по-голям избор. Ако не искате цветни мебели, можете да изберете материалите ни от дърво. 


Всеки наш продукт може да се съчетае с друг, като например - гардероб, шкаф, скрин, секция и всички пластмасови кутии. 


Изберете и купете от ИКЕА.


Ако нямате възможност да посетите физическия магазин ИКЕА, то не се отчайвайте. В сайта ни ikea.bg Ви предлагаме виртуална онлайн разходка из физическия ни магазин, както и добре подредени категории за всички наши продукти. 


Изберете и купете от нашите мебели и аксесоари и направете света си интересен и практичен.