Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Кожени лежанки

Двуцветно
Многоцветно
LANDSKRONA, лежанка, допълнителен елемент, 792.691.80

LANDSKRONA

лежанка, допълнителен елемент

792.691.80

1349,00 лв
6745 точки
Сравнение
LANDSKRONA, лежанка, допълнителен елемент, 992.691.79

LANDSKRONA

лежанка, допълнителен елемент

992.691.79

1349,00 лв
6745 точки
Сравнение
KIVIK, Лежанка, 101.986.04

KIVIK

Лежанка

101.986.04

1100,00 лв
5500 точки
Сравнение
LANDSKRONA, лежанка, допълнителен елемент, 402.713.01

LANDSKRONA

лежанка, допълнителен елемент

402.713.01

1299,00 лв
6495 точки
Сравнение

Едни от любимите мебели за обичащите да четат са лежанките. Тези с тапицерия от кожа се считат за най-комфортните. Освен че са изключително удобни, те са и много лесни за поддръжка. С тях лесно можете да разнообразите обзавеждането във вашия хол или дневна.

Какви лежанки от кожа ще откриете в ИКЕА 

Ние от IKEA знаем, че диванът не е единствената удобна мебел, на която можете да легнете и да релаксирате. Лежанките имат удобството на канапетата. Те са по-компактно, но също толкова комфортно предложение. Облицовката от кожа създава добро впечатление за всеки интериор. Ето и предложенията, които можете да срещнете при нас:

  • Лежанка с черна кожа – удобна мебел както за сядане пред телевизора, така и за четене до библиотеката. Всичко зависи от вашите предпочитания. Използвана е говежда кожа и е изключително лесна за почистване. Можете да я сложите както отделно, така и като допълнение към холовата гарнитура;
  • Лежанка с тъкмо кафява кожа – понякога кафявото е по-подходящо за конкретен тип обзавеждане, за това и сме предоставили този избор. Така по-лесно ще съчетаете избраната мебел с основното си обзавеждане;
  • Лежанка за допълнителен елемент – с този продукт можете лесно да разширите сегашния си диван. Той не се използва самостоятелно, а като допълнителен модул. Вписва се добре и при дивани с ракли за съхранение.

Този тип мебели определено са добър вариант за всеки апартамент и особено за тези, които имат нужда от допълнителни места за сядане. 

Поддръжка 

Поддръжката на това обзавеждане е много лесна, тъй като почистването на кожени изделия не е препятствие за никого. Можете да използвате мек накрайник на прахосмукачка, включена на ниска степен. С влажна кърпа и с вода, или подходящ лек препарат, също лесно ще отстраните насъбралата се мръсотия. Не излагайте на пряка слънчева светлина, за да не избелее тапицерията и за да предпазите от възможно изсъхване. Разгледайте добре указанията на продукта, за да сте сигурни, че го третирате правилно. Така ще го запазите като нов за по-дълго време.

Разгледайте предлаганите от нас модели както онлайн, така и във всеки търговски център в България. Ще ни намерите в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. А можете да направите поръчка и в нашия онлайн магазин, на сайта ikea.bg. Разгледайте каталога, сравнете цените и изберете най-добрия вариант за вашия интериор.