Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да изберете идеалния гардероб PAX?

Стъпка 1 - Изберете рамки


Първо измерете пространството, с което разполагате - от пода до тавана и от стена до стена. Наличните рамки са с височина 201 и 236 см, но се уверете, че има допълнително разстояние от поне 1 см, ако предпочитате врати с панти, и 4 см, ако предпочитате плъзгащи се. Освен това се нуждаете от поне 1 см отстояние, за да може да сглобите своя гардероб PAX в изправено положение. Предлагаме рамки с ширина 50, 75 и 100 см, и с дълбочина 35 или 58 см.

Стъпка 2 - Изберете врати и дръжки


Изберете от нашата широка гама врати с панти (25 или 50 см широки) или плъзгащи се врати с плавно затваряне (широки 150 или 200 см), така че да се съчеатят с рамките и интериора. Разбира се, може да изберете изцяло отворено решение, без врати. Дръжките допълват облика на вратите с панти, а когато решите да освежите визията вкъщи, лесно може да ги смените.Стъпка 3 - Вътрешна организация


Помислете добре какво ще съхранявате в гардероба. Така ще изберете точните вътрешни аксесоари за вашите нужди. Серията аксесоари KOMPLEMENT включва чекмеджета, рафтове, рафтове за обувки, поставки за бижута, изтеглящи се органайзери и др.

Стъпка 4 - Изберете вградено осветление


Осетлението за вашия гардероб PAX добавя финалния щрих и ви улеснява винаги, когато търсите определена дреха. Предлагаме възможности за смарт осветление, както и светлини със сензори, които светват автоматично, щом отворите вратата на гардероба.

Стъпка 5 - Завършете покупката в планера PAX


След като сте приключили с измерването и имате обща представа какво точно желаете, може да финализирате идеята си в програмата за проектиране PAX. С нейна помощ ще видите как изглеждат рамките, вратите, дръжките и осветлението във виртуална среда. Добавете артикулите към вашия списък за пазаруване, за да ги купите на място в магазин ИКЕА, или в кошницата за пазаруване, за да ги поръчате онлайн.

Още съвети

Как да организирате вашия гардероб PAX?

Как да организирате вашия гардероб PAX?

Съвети за монтаж на система PAX

Съвети за монтаж на система PAX

Идеи и съвети за организация на гардероба

Идеи и съвети за организация на гардероба

Как да оптимизирате пространството в гардероба?

Как да оптимизирате пространството в гардероба?

Цялостни решения за спалня и сън

Цялостни решения за спалня и сън