Списъкът с любими продукти е празен.

Нов живот за ъглите

Всеки, който има четири стени, знае, че ъглите са предизвикателство. Но вместо да се чудим как да ги прикрием, нека да ги откроим. Ето няколко идеи как да ги направим център на вниманието във всяка стая.

RÄCKA корниз за завеси 120-210см, черно, 5,99 лв

LURT закачалка за 6 дръжки, 4,99 лв

HACKAS дръжка, 2 бр/к-т 4,99 лвВашият миниатюрен дрешник

Сещате ли се за това пространство в спалнята, което е твърде малко за гардероб и прекалено голямо, за да го пренебрегнете? Превърнете тази празнина в личния си моден кът! Пригответе  дрехите за утре, окачете ги заедно с аксесоарите, които смятате да носите и се сдобийте с уютен кът за обличане, в който ще започвате деня си.

VATTENMYNTA плат, 9,99 лв

KNOPPANG рамка с постер, 8 бр/к-т, 69,90 лв

DELAKTIG LED лампион, 149,00 лв


EKET шкаф с 2 отделения, 55,00 лв

PUDDA кош, 19,99 лв

EKET шкаф, 27,50 лв

Библиотека на стената

Кой решава как трябва да изглежда една библиотека? В този случай вие. Нека EKET  и LIXHULT да се обединят и да създадат нови, завладяващи комбинации. Придавайки усещане за почти архитектурна забележителност, те ще предложат  изобилно място за книги, съхранение  или декорация.


Художествена галерия зад ъгъла

Някои ъгли в помещенията се открояват повече от останалите. Защо да не отидем и по-далече? Вземете  няколко еднакви по стил, но различни по размер рамки, съчетайте ги ефективно - и създайте нещо, от което човек няма да може да откъсне поглед.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.