Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Коридор, подреден с грижа за цялото семейство

Удобните решения за съхранение в коридора улесняват бързото излизане от вкъщи без стрес и създават приветлив вход за гостите. Опростете коридора си с тези лесни стъпки.


1) Комбинираните решения за съхранение улесняват организацията. Планирайте съобразно нуждите си, за да съхранявате по-лесно различни неща дори и в малко пространство. В коридора си Софи разполага със стенен модул за обувки и използва цялото място над него до тавана, където поставя рафтове с кутии, в които държи неща, които се използват по-рядко. Малката пейка, която е намерила за под закачалката, превръща това скучно пространство в удобно място за обуване на обувки.

STAJLIG закачалка, 5 бр. в к-т, 7,99 лв

ALGOT рафт, 60x38 см, бяло, 10,00 лв

ALGOT шина за конзола, 60 см, бяло, 5,00 лв

NORRAKER пейка, 129,00 лв


2) Определете място за малките неща. Когато бързате да тръгнете, дребните важни неща винаги са най-трудни за намиране, затова ги оставяйте в поднос на удобно място близо до вратата.

ALGOT огледало с конзола, 30x70 см, бяло, 25,00 лв


3) Дръжте вещите на децата на тяхното ниво. Това е лесен начин да помогнете на децата да се чувстват едновременно въвлечени в организацията на дома и независими. „Опитвам се да видя дома през очите на децата, не само през моите,“ казва Софи. „Синът ми обича да може сам да стига якетата и обувките си и да си избира кои иска да носи днес.“

ALGOT мрежеста кошница с конзола, 30x22x15 см, бяло, 8,00 лв


4) Етикети, етикети и още етикети. Скрийте нещата които не искате да се виждат. Спестете време, като маркирате с етикети кутиите, чекмеджетата и шкафовете, които използвате, така че лесно да намерите всичко, което ви трябва.

TJENA кутия за съхранение, 19,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.