Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Дом извън града

Животът извън града тече с различно темпо. Открийте как естествените материали и добре направеният избор придават на тази реставрирана селска къща усещането за спокоен живот.


Просторно, изпълнено със светлина и обзаведено с микс от нови и естествено остарели мебели, новата пристройка на Натали и Дъг е тяхното светилище. "Това място е нашето противодействие на модерния свят," казва Натали. „Направихме го зона без електроника, така че вместо да гледаме надолу в телефоните си, ние гледаме нагоре към прозорците на тавана. Гледката към тъмното небе над селото ни е уникална, защото реално няма почти никакво светлинно замърсяване. Понякога можеш да видиш Млечния път.“

EKTORP триместен диван, 599,00 лв


"Аз съм перфекционист, но да имам неща, които са с естествени дефекти, нащърбени или износени - това ме успокоява."

Натали, Питърсфийлд


Тази традиционна кухня в провинциален стил поддържа съвременните  ценности. Натали и Дъг смекчават вида на затворените шкафове, като добавят отворени решения за съхранение. Резултатът - кухня, в която ти се иска да се събираш с други хора и се чувстваш добре. "Когато имаме гости, ми харесва това, че никога реално не съм домакиня в собствената си къща. Семейството и гостите ми също дават своя принос, ангажират се и помагат кой с каквото може," казва Натали.

BRANKIS кош, 19,99 лв

SMAATA дъска за рязане, 29,90 лв

След като са живели в къща със стени и врати, "там, където на стените и вратите не им е било мястото", Натали и Дъг отварят и обединяват цялото пространство на дневната, кухнята и трапезарията. Надявали са се, че като свържат отделните стаи, ще свържат и семейството си по нов начин. "Ние сме свикнали да се храним заедно на масата и след това да се пренасяме на диваните", казва Натали. Използването на пейка за сядане спестява място, тъй като може да бъде избутана под масата, когато не се използва.

MITTBIT тишлайфер, 7,99 лв

NORRAKER пейка, 129,00 лв

LOHALS килим, гладко тъкан, 139,00 лв


"Създаването на дом е по скоро процес. Не мисля, че веднага трябва да се купуват нови мебели за всичко.  Толкова много от нещата ни са реновирани и ги използваме отново. Не искаме да прахосаме нищо.“

Натали, Питърсфийлд


Изборът на подходящ цвят може да бъде точно толкова важен за вашия сън, колкото и избора на правилен матрак. Натали е открила, че прекалено много бяло в спалнята пречи на съня ѝ. "Направих много изследвания за релаксиращи пространства", казва тя. "Открих, че естествените тонове и текстил успокояват сетивата, а не само ги притъпяват като други цветове."

MATHEA одеяло, 19,99 лв

FLADIS кош, 19,99 лв


Как стигнахте до тук?

"И Дъг, и аз сме израснали в провинцията и копнеехме да бъдем отново обградени от  природата – тя е част от нас.

Отговаря ли дома на вашата индивидуалност?

- Всъщност е точно обратното! И двамата имаме доста стресираща работа, а Дъг обича екстремни състезания с мотоциклети.. Така че целта ни бе да създадем  дом,  който да ни помага да разпуснем в края на деня.

Какво означава комфорт за вас?

"Хората може да се страхуват от бели дивани или да мислят, че пространство със светъл интериор не е най-доброто за тях. Но за нас това има точно обратния ефект.

Домът на Натали и Дъг е построен в началото на 19 век.. Те са се преместили тук през 2011 г. и са го реновирали, използвайки характерните за периода греди и дървена подова настилка. На долния етаж има отворено пространство, в което се помещават дневната, трапезарията и кухненския бокс с пристройката в задната част. На горния етаж се намира спалнята сбаня, спалня за гости,отделна баня и офис.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.