Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Декорация

Категории

Посрещни есента със стил!

Ето нашето най-ново вдъхновение за есенния сезон. Интериорният дизайнер Линда Охман показва колко е лесно да съчетаеш два стила в дома си. Ела да видиш...

Запази любимите си моменти от лятото

Виж как можеш да запазиш топлите летни емоции през цялата година. Ние отделихме един кът в дневната, за да го посветим на този любим сезон.

Домашна изложба

Предметите, които означават най-много за нас, не винаги стават за показване. А може би стават? Днес ти показваме как можеш да украсиш дома си с важни части от твоя живот – само защото ги обичаш.

Забавни идеи за подреждане вкъщи

„Често, когато мислим за подреждане, ние се чувстваме длъжни да раздигаме разпилените вещи или да ги скрием някъде, така че да не се виждат“, казва интериорният дизайнер на ИКЕА Анет Идхолм. – „Но защо не помислите за по-нестандартен вариант? Ако подредите любимите си неща като безгрижни изложби, те ще се превърнат в постоянен източник на весело настроение.“

Превърнете дневната в място за отдих

Има нещо неустоимо в атмосферата на хотелските фоайета. Какво ще стане, ако извадите хотела от картината и пренесете тази атмосфера у дома с вас?

Да живееш в модерен апартамент с високи тавани

Открийте вдъхновение за интериора на нови места. Заповядайте в този апартамент с отворено пространство, вдъхновен от стилни барове и ресторанти.

Развихрете въображението си с решения за съхранение по ваш вкус

Проектирайте пространството около вас така, че да отговаря на вашите нужди. С помощта на системата от елементи за съхранение SVALNÄS можете да създадете най-различни комбинации, съобразени с вашите потребности. Изработена от бамбук, тя е твърда, устойчива и заема минимално място.

Обновете старата стая – окачете картини!

Бърз, лесен и достъпен начин да обновите стаята е да превърнете стените от празно платно в изложба на вдъхновяващи картини, снимки и графични произведения.

Дом извън града

Животът извън града тече с различно темпо. Открийте как естествените материали и добре направеният избор придават на тази реставрирана селска къща усещането за спокоен живот.