Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Организиране

Категории

Релаксиращо уединение в спалнята

Премахни от спалнята всичко ненужно и я превърни в място за почивка и презареждане. Дори няколко малки промени могат да те заредят с енергия. Разгледай по-долу как Мерит е използвала вграден гардероб, за да направи спалнята си подходящо място за релакс.

Как да организираме дома, за да създадем спокойствие

В малкия семеен дом на Хироми релаксиращата обстановка се дължи в голяма степен на добрата организация. Хироми е убедена, че всяко кътче трябва да е максимално оползотворено и че всяко нещо трябва да си има отредено място. Виж как го прави...

Семейна къща, в която царува благополучие

Когато създават дом за себе си и за двете си деца Наноха и Минато, Хироми и Шунсуке възприемат холистичен подход – насърчаващ по-спокойно темпо в градския живот, организиран да осигурява по-голям комфорт и приветстващ природата. Заповядайте вътре...

Подреди дома си с нови придобивки

Януари е чудесно време за организиране на дома. Дори и най-малките промени могат да бъдат ефективни и стилни. От кутии за съхрание до ръчно плетени кошове - лесно ще подредиш проблемните зони с тези бързи, ненатоварващи бюджета решения.

Сезонно обновяване на дневната чрез текстил (за многократна употреба)

Новият текстил е ефектен начин да придадеш на дома си свеж вид. Виж как с няколко лесни трика можеш постоянно да внасяш нов живот в дневната. Нещо повече – дори можеш да съхраняваш облика на следващия сезон в мебелите си.

Подреди шкафовете си по забавен начин

Цветовото кодиране е сигурен начин за поддържане на организация и ред. Освен това е забавно да си поиграем с цветовете. Събрахме на едно място най-доброто и от двете с надеждата да донесем ред в дома ти – и усмивка на лицето ти.

Цветен и уютен малък дом за двама

Създай стилен дом в малко пространство, подходящ за 3-годишно дете и един  възрастен. Намери вдъхновяващи решения в едно от жилищата, показани в ИКЕА Каталог 2019!

7 идеи за по-организиран дом

Решен си да се бориш с хаоса? Трябва да сложиш в ред разхвърляния шкаф? Искаш да оптимизираш ежедневните рутинни дейности? Тези идеи и мебелите-„герои“ на съхранението може да бъдат точно отговорът на твоите организационни нужди.

Съхранявай със стил

Овладей хаоса в дневната със системата за съхранение BESTÅ, която идва сега с нов вид. Модулният й дизайн ти позволява да плануваш подредба, която пасва на пространството ти, а изборът на вратички и крачета означава, че можеш да покажеш личния си стил. Това е идеалното решение да изразиш себе си!