Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Малки пространства

Категории

Къщичка на колела

Представете си да можете да стегнете не багажа, а цялата къща и да заминете с нея накъдето пожелаете. Това семейство е заменило апартамента в предградията с каравана, а майката природа е техният най-близък съсед.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.

Коридор, подреден с грижа за цялото семейство

Удобните решения за съхранение в коридора улесняват бързото излизане от вкъщи без стрес и създават приветлив вход за гостите. Опростете коридора си с тези лесни стъпки.

Нов живот за ъглите

Всеки, който има четири стени, знае, че ъглите са предизвикателство. Но вместо да се чудим как да ги прикрием, нека да ги откроим. Ето няколко идеи как да ги направим център на вниманието във всяка стая.

Малък апартамент, много природа

Нямате нужда от много пари или пространство, за да създадете дом, който да отговаря на вашия начин на живот. Вижте как двама студенти превърнаха компактния си апартамент в храм на благоденствието и природата.

Всекидневно удоволствие

Замисляли ли сте се, че една от положителните страни на малкото жилище, е възможността на семейството да бъде още по-сплотено. Особено когато дневната е и спалня за родителите. Затова е важно тази стая да може да се превръща в различно място спрямо случая – почивка, работа или хранене. (Аха, възможно е!)