Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Гардероби

SUNDVIK, гардероб, 102.696.96

SUNDVIK

гардероб

102.696.96

399,00 лв
1995 точки
Сравнение
BUSUNGE, гардероб, 203.057.07

BUSUNGE

гардероб

203.057.07

299,00 лв
1495 точки
Сравнение
GODISHUS, гардероб, 504.224.94

GODISHUS

гардероб

504.224.94

199,00 лв
995 точки
Сравнение
SMAGORA, гардероб, 104.608.88

SMAGORA

гардероб

104.608.88

269,00 лв
1345 точки
Сравнение
SUNDVIK, гардероб, 80x50x171 см, 504.942.64

SUNDVIK

гардероб, 80x50x171 см

504.942.64

Цена с IKEA Family
319,20 лв
1600 точки

Стандартна цена

399,00 лв
Сравнение

Вярваме, че детските мебели трябва да са съобразени с това колко бързо растат децата. Можете да използвате нашите мебели за съхранение в продължение на много години - например гардероби, които ви позволяват да променяте височината на лостовете според възрастта на детето.

За какво може да служи гардеробът в бебешка стая

Нашите мебели за деца са проектирани така, че да дадат спокойствие, защото проверяваме нашите продукти за съответствие с най-строгите международни стандарти. С родителството ще имате за какво да мислите. Безопасността на нашите продукти не е едно от тях.

Мебелите в сайта на ikea.bg са идеални за съхранение и подреждане на дрешки, кърпи и всякакви момчешки или момичешки принадлежности. Гардеробът е неизменна мебел в една детска стая. Децата трябва да се учат да подреждат своите дрешки, а за целта им трябва място за съхранение.

Вие избирате какъв цвят ще подхожда на интериора на стаята. Ако имате нужда от помощ или съвет, винаги можете да попитате наш служител или да разгледате категория “ИДЕИ”, от която може да черпите професионално мнение.

Детските гардероби на магазин ИКЕА са изключително практични и подходящи за използване до юношеска възраст. В сайта ни ikea.bg сме описали точните размери - височина, ширина и дълбочина.

Бебешката стая е такава само за няколко години, после бебето става любопитно дете, което се нуждае от пространство. Принадлежностите също стават повече. С обзавеждане от ИКЕА можете да осигурите нужното пространство за вашите пакостници. Те са изключително практични и са подходящи за хора с малки апартаменти и минималистичен начин на живот. А и цените са супер!

Какво да гледаме при избор

Изборът за детско обзавеждане е доста важен. Както споменахме, децата растат бързо, затова те също трябва да имат тази способност. Гардеробът обикновено е най-масивната мебел в една стая. В него обикновено се подреждат само дрешки и обувки.

А къде да сложим детските играчки? Това са принадлежностите, които интересуват всички деца. С тях те се забавляват и се развиват. Затова е добре те да са на удобно място. Секцията с кутии е най-подходящото място за съхранение на играчки. Те сами могат да вадят кутиите и сами да ги прибират.

Цветовете на секциите, гардероба и леглото трябва да бъдат добре съчетани. В сайта ikea.bg ще намерите разнообразна гама от цветове.

Разгледайте и купете онлайн от ikea.bg

Поддържаме сайта ни ikea.bg в безупречен вид. Както стилисти и интериорни дизайнери се грижат за облика на магазин ИКЕА в София, България, така и специалисти поддържат сайта ikea.bg.

Пазаруването онлайн е завладяло модерния човек и прави живота му по-лесен. Чрез сайта ikea.bg може да обзаведете целия си дом на достъпни цени и всичко да дойде до вратата ви. Магазин ИКЕА прави доставки и в други градове на България.