Списъкът с любими продукти е празен.

Закачалки за дрехи и висящи органайзери

20 Продукти

В ИКЕА знаем, че всяка дама има проблем с организирането на гардероба си. Пространството винаги е прекалено малко за сметка на дрехите, обувките, аксесоарите и бижутата, които трябва да съберете в него. Погледнете онлайн каталога на IKEA България, в него ще намерите решения на организационния си проблем.

Как да организираме най-добре дрехите в гардероба си

Според ИКЕА, планирането е най-големият ви помощник за извличане на максимума от пространството, с което разполагате. Рафтове, кутии, закачалки за дрехи, висящи органайзери, това са вашите помощници. Открийте ги на ikea.bg.

• Закачалки;

Те са едни от най-практичните помощни аксесоари за гардероба. Биват изработвани от различни материали. В сайта на IKEA ще намерите дървени, пластмасови, метални и с щипка специално изработени за съхранението на панталони и поли. Закачалките осигуряват пространство и предотвратява намачкване на тъканите.

• Висящи органайзери.

Те също имат своите предимства. Използват пространство, което по принцип е неизползваемо. Можете да ги окачите почти навсякъде в гардероба си. Висящите органайзери биват различни според материала на изработка и броя на отделенията. Има и разлика във формата, поради предназначението им за различни видове аксесоари, обувки, дрехи или бижута. Изберете подходящ за вас висящ органайзер онлайн на ikea.bg.

Какъв тип закачалки да изберем

Типа закачалки, от който имате нужда, изцяло зависи от облеклата ви. За панталони, поли и рокли се препоръчват тези с щипки. Те придържат материята опъната и няма опасност от изпадане. Останалите облекла могат да се закачат и на обикновени. Изборът на материал е изцяло ваш. Можете да съчетаете и цвета им с този на гардероба или интериора в спалнята.

Какви други продукти за съхранение на дрехи могат да ни бъдат от полза

В магазините на ИКЕА в София и Варна можете да откриете и други продукти за съхранение. Калъфите са практично решение за съхранение на облеклото. Те го предпазват от замърсяване, измачкване и всякакви външни влияния. Особено калъфите от плат са чудесен избор за облекла, които не се носят често, при пътуване или за съхранение на изключително деликатни тъкани. Различните им размери ги правят удобни за всички модели.

Защо да закупите от IKEA

Магазините на ИКЕА са доказали с времето, че предлагат само качествени продукти на нормални цени. Можете да поръчате онлайн от сайта и да спестите време, което да прекарате с вашите близки. Погледнете раздела “Идеи”, където ще намерите интересни предложения. Организирайте пространството в гардероба си още днес, поръчайте помощниците си на ikea.bg!