Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Столчета-стълба

ODDVAR, табуретка, 202.493.30

ODDVAR

табуретка

202.493.30

25,90 лв
130 точки
Сравнение
BEKVAM, столче-стълба, бяло, 401.788.88

BEKVAM

столче-стълба, бяло

401.788.88

49,90 лв
250 точки
Сравнение
BEKVAM, Кухн стълба 3 стъпала 63 см, 901.904.11

BEKVAM

Кухн стълба 3 стъпала 63 см

901.904.11

59,90 лв
300 точки
Сравнение
BEKVAM, стълба, 3 стъпала, 63 см, черно, 902.198.29

BEKVAM

стълба, 3 стъпала, 63 см, черно

902.198.29

59,90 лв
300 точки
Сравнение
TENHULT, столче-стълба, бамбук, 404.480.36

TENHULT

столче-стълба, бамбук

404.480.36

39,90 лв
200 точки
Сравнение
GRUBBAN, столче-стълба, 504.729.50

GRUBBAN

столче-стълба

504.729.50

35,90 лв
180 точки
Сравнение

Обичате ли практичните решения и артикулите 2 в 1? За нас в ИКЕА това е едно от любимите предизвикателства: да разработим продукт, който да се използва от клиентите максимално ефективно и да има повече от едно приложение. Такива са и предложенията ни в този раздел: практичните и лесни за употреба столчета-стълби.

Кога са нужни столчета-стълби

У дома

Те са перфектен помощник за дома и офиса при извършването на много от всекидневните задачи. В кухнята, ако кухненските модулни шкафове са твърде високи, лесно ще достигнете и най-горния рафт с подходящата платформа, на която да стъпите.

Почистването също значително се улеснява. Забърсването на прах върху мебелите няма да представлява трудност, когато стъпите върху стабилната мини стълба.

В случаите, когато не се използват за достигане на високи повърхности, стълбите могат да влязат и в другата си роля – на удобни допълнителни столове.

В магазини

Този тип столчета-стълби са незаменими и в много магазини и складове. Разполагането на стока на много нива дава възможност за оптимално използване на пространството. С този малък помощник всеки изложен артикул ще бъде достъпен дори и за по-дребните членове на екипа.

Столчетата-стълби са безценно практично решение и за родителите на малки деца. За малчуганите понякога се оказват трудни дейности като миене на ръцете и зъбите, тъй като не достигат до мивката. Удобните детски столчета-кули, на които те обожават да се катерят, ги превръщат в пълноценни членове на домакинството.

Какви видове предлагаме в раздела

  • дървени – ще откриете предложения в цвят бук или в класическите бяло и черно;
  • пластмасови – полипропиленовата пластмаса, която се използва за изработването на столчетата, е здрава и устойчива. Същевременно моделът е лек и лесен за пренасяне. Подходящи са и за употреба на открито;
  • с едно или две нива;
  • сгъваеми – максимално практично решение, което ви позволява да приберете стълбата в килера, за да е на една ръка разстояние, когато имате нужда от нея;
  • с различни размери – обърнете внимание на височината и я съобразете със задачите, които се очаква да изпълняват столчетата-стълби.

Защо да пазарувате онлайн от ИКЕА

Мебелите, разработвани от шведската компания IKEA, се отличават с безупречно качество, стилна семпла визия и достъпни цени. Ако именно тази комбинация от характеристики е търсената от вас, може да оборудвате дома и офиса си с практични предложения от марката, без дори да напуска своето жилище. Пълният каталог на ИКЕА България е достъпен онлайн на сайта ни ikea.bg. Можете да разглеждате и избирате толкова дълго, колкото ви е необходимо и да поръчате с доставка до вашата врата.

Ако пък предпочитате да разгледате предложенията ни на място, заповядайте в нашите магазини в София и Варна, както и в центровете ни за поръчки във Варна и Бургас! Супер офертите ви очакват!