Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Обособи кът за работа и учене в дневната

Самотна майка и нейното дете споделят дневна с обособен кът за работа и учене, който е в унисон с интериора. Искате да разберете как? С гъвкави мебели, които се съчетават добре с останалата част на дома и с умни решения за съхранение, които поддържат реда – всичко това на цени, които ти позволяват да спестяваш повече.

Стилно и компактно бюро

Създай работен кът в дневната с елегантно бюро, което се съчетава идеално с останалия интериор. Избери бюро, с което ще усвоиш по креативен начин малкото пространство. В края на работния ден, можеш да прибереш клавиатурата, кабелите и мишката под плота.

Комфортен въртящ се стол

Въртящите се столове не се отличават с особени технически характеристики, но вършат също толкова добра работа. Настани се удобно на въртящия се стол BJÖRKBERGET, докато изпълняваш задачите си. Елегантният му дизайн го прави подходящ  за употреба в дневната. Освен това има снемаем калъф, който е подходящ за пране, така че освен всичко друго е и лесен за поддръжка.10428718

Зона за учене

Създай за твоето дете комфортно място за учене със стабилна масичка за лаптоп. Държачът за чаши ти напомня да ставаш от време на време, за да си налееш вода и да поддържаш тялото си хидратирано.

Гъвкави функции

Два шкафа с чекмеджета на колелца са предназначени за съхранение на вещите. Лесно могат да бъдат преместени, за да имаш винаги наблизо това, което ти трябва.

Място за релакс

Не забравяй да правиш почивки по време на работния ден – това ще повиши твоята продуктивност и ще те зареди с креативни идеи. Предлагаме ти удобно място за релакс, на което да отпочинат краката ти.

Пълна организация за повече спокойствие

Професионален съвет: Избери мебели от същата серия, за да създадеш хармония в интериора на стаята. Комбинацията за съхранение HAUGA може да се комбинира с бюро, така че да са организирани добре всички книги и учебници.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.