Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Наслада за твоите очи

Няма значение дали ще прекараш много часове в готвене или ще поръчаш храна за вкъщи – аранжирането на масата с комбинация от любимите ти сервизи и други ценни аксесоари ще направи момента още по-вкусен.

Комбинирай смело

Съчетай чинии и купи в различни цветове и форми, за да придадеш на масата елегантен стил с графични елементи. За повече настроение използвай няколко подложки една върху друга и подходящи салфетки.

В близост до природата

Избери за основа бяла покривка, добави естествени материали и малки детайли в ярко син цвят. Резултатът е декорация на маса, напомняща за стари традиции и селска идилия.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.