Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Мини оазис у дома

Понякога се нуждаем от място, на което да презаредим батериите. Намери уютен кът, подходящ за уединение и създай свой оазис за моментите, в които се нуждаеш от почивка, следобедна дрямка или просто, за да бъдеш насаме със себе си.

Зеленина и свежест

Растенията са много повече от декорация – те ни карат да се чувстваме по-добре. Обгради се с растения в саксии, за да имаш невероятен оазис, изпълващ дома ти със свежест. Комбинирай различни видове растения в саксии и стойки за цветя в подходящи размери.

Създай още повече уют

Знаеш ли кое прави креслото още по-удобно? Мекото одеяло в свеж, пролетен цвят. Облегни се на креслото с любимата книга в ръка, наметни одеялото върху раменете си или краката, и се наслади на момента.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.