Списъкът с любими продукти е празен.

Как да "рециклираш" гардероба си

Краят на лятото е перфектното време за разчистване на гардероба. Реши какво ще прибереш за следващата година и какво ще трябва да изхвърлиш. А защо не позволиш на старите любими дрехи да намерят нов собственик, който може да им даде любовта, която заслужават?


Фокусирай се върху настоящето

Нямаш нужда от много пространство, за да създадеш усещане за просторен гардероб. По-важното е как го използваш. Като например, прибери дрехите от миналия сезон в кутии, организирай си добра система за пране и преглеждай за неща, от които вече нямаш нужда.

EKBY OSTEN/EKBY LERBERG стенен рафт, 25,00 лв

GJERTRUD прозрачни завеси, 2 бр/к-т, 39,90 лв

ELVARLI комбинирани модули, 680,00 лвСпециална комбинация от закачалки, рафтове и кутии

Поради смяната на сезоните, малко неща трябва да са на разположение по всяко време. Когато имаш малко място за закачалки, го запази за това, което ти е нужно през настоящия сезон. Организирай дрехите по рафтовете и кутиите в зависимост от тяхната необходимост. Колкото по-скоро ще имаш нужда от тях, на толкова по-лесно за стигане място ги сложи.

TJENA кутия с капак, 9,99 лв

SKUBB кутия 31х55х33см, бяло, 3 бр к-т, 29,90 лв


Ежедневно сортиране

Независимо дали става дума за края на сезона или за пране, дрехите се нуждаят от сортиране. Отдели малко място в гардероба си за комплект торби за пране. Те са в помощ както за сортиране веднъж годишно, така и за ежедневното разделяне на бели и цветни дрехи.

MALA маркер, различни размери, 6 бр. в к-т, 9,99 лв

KLUNKA торба за пране, 9,99 лв

BRONDEN ръчно изработен килим, къса нишка, 499,00 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.