Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Вечерни ритуали за свежо събуждане

Добрият нощен сън зависи от предварителната подготовка. Като например да отделиш достатъчно време, за да си отпочинеш и да забравиш за натовареното ежедневие. Тук събрахме няколко съвета за отпускащи вечерни ритуали.

Грижа за лицето преди лягане

Когато имаш добре организирано пространство, заниманията у дома се превръщат в зареждащо преживяване. Обособи свой кът, където можеш да релаксираш в подходящо за теб време. Облечи пижамата и седни пред огледалото. Димирай осветлението и отдели време, за да почистиш лицето си и да изчистиш напълно ума си. Започни ритуала в обратен ред на сутринта. Освежи лицето, сложи пижамата, където й е мястото и облечи любимия тоалет.

Избери облеклото за следващия ден

След като си подредила вече мислите си, сортирай и дрехите. Ще избереш отново същия тоалет или ще го хвърлиш в коша за пране? Постави стойка за дрехи между теб и гардероба. Организирай всичко, за да не губиш време на сутринта.

Уютен кът за релакс

Зад стойката за дрехи се намира твоят кът за почивка, където можеш да се отпуснеш и да се насладиш на някое мързеливо хоби. Удобно място с релакс механизъм, рафт с ароматни свещи и любими книги за четене – както и мек текстил на една ръка разстояние.

Светлина, звук и комфорт

Съчетай осветлението с безжична колонка, за да задаваш подходящо настроение. За да подобриш нощния комфорт, съхранявай наблизо допълнителни одеяла и завивки - с различна дебелина - така че да поддържаш идеална температура в леглото.

Пълна тишина

За да имаш по-пълноценен сън, ограничи страничните шумове. Шумозизолиращите панели около леглото приглушават шума от трафика навън или от съседите.

“Осветлението в стаята, в която спим е ключът към качествения сън и свежото събуждане. Естествената дневна светлина – или изкуствената светлина със сходна дължина на вълните – е нашият най-добър “будилник”.”
Евангелос Делидимитрис, интериорен дизайнер ИКЕА

Започнете деня си със скоростта на изгрева


Позволете на събуждането да е бавен преход, след който да се почувствате заредени със сила и будни. Чрез лампа със светлина и музика, както и с щори с таймер, можете да си направите музикално събуждане, което да ви държи заредени през целия ден.

Ставането е по-лесно

Когато се събудите, температурата е много важна. За да запазите усещането от леглото по-дълго, стъпете върху дебел, пухкав килим. Може да изглежда като малка подробност, но това може да е разликата, която да преобрази цялата ви сутрин.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.