Списъкът с любими продукти е празен.

Време е за вкусни печива

Споделените моменти в кухнята сближават – какво по-хубаво от приготвянето на вкусни лакомства за празниците, на които всеки ще се зарадва? Ето няколко лесни съвета, които ще помогнат на теб и семейството ти да приготвите заедно ароматни сладки, внасящи наслада и настроение в студените зимни дни.

Декорирай с финес

Кой би предположил, че е толкова лесно да изпълниш дома с радостна атмосфера? Ситото за брашно IDEALISK е малко допълнение към кухненския шкаф, с което лесно ще декорираш торти, пържени филийки или къщичка от джинджифил с пудра захар. Освен това е пръв помощник в пресяването на брашното за поредния вкусен сладкиш.

Подходяща височина за всеки

Понякога се нуждаем от допълнителна помощ. Столчето-стълба BEKVAM улеснява по-малките членове на семейството да достигнат кухненския плот и да се включат в готвенето по безопасен начин, без повече клатещи се столове.

Запретни ръкави и действай

Когато разполагаш с нужните принадлежности, ти трябва единствено вкусна рецепта и забавни форми, за да направиш бързо любимите сладки изкушения. Замеси тесто, разтегли го добре, изрежи желаните форми и изчакай кухнята да се изпълни с аромат на джинджифил, канела и карамфил.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.