Списъкът с любими продукти е празен.

Наслади се на сезона с "фика"

Обикни шведската традиция за "fika" (фика) и отдели време да се насладиш на добра компания и превъзходно кафе!


Да отделяш време за „fika“ (фика) всеки ден е почти ритуал в Швеция. Наречена още „почивка за кафе и нещо сладко“, фика е точно това - кратка почивка преди обяд или следобед сам, с приятели или колеги. Любимата почерпка на шведите по време на фика дори се празнува на 4 октомври с така известния Ден на канелените кифлички. А сега се наслади на своите кифлички и в компанията на качествено кафе, което можеш да си направиш сам. Малин Люнгстрьом, участник в разработването на най-новите кафе продукти на ИКЕА: „Получаваш огромно чувство на задоволство, когато можеш да правиш неща като експертите,“ казва тя. „С новите аксесоари за кафе „искаме да подобрим живота на хората стъпка по стъпка с всяка следваща чаша хубаво кафе.“ Когато си купуваш кафе IKEA PÅTÅR, получаваш допълнително удовлетворение, защото знаеш, че то е със сертификат по UTZ, който осигурява устойчиво земеделие и по-добри условия на труд на земеделците и техните семейства.

PATAR био еспресо, мляно, UTZ сертификат/100% Арабика, 6,45 лв


Дизайнът на новите кафеварки и филтри осигурява по-дълбок и по-силен аромат. "За много хора ароматът на кафе означава благополучие и чувство за домашен уют"

Малин ЛюнгстрьомСерията PÅTÅR предлага различни видове кафе, от които можеш да си избереш за твоята фика: за преса, мляно, за филтър и на зърна. За прясно и чисто домашно приготвено кафе използвай традиционната кафеварка EGENTLIG – това е най-лесният и най-популярен метод. Просто кипни малко вода, леко я охлади и налей върху PÅTÅR прес кафе, натисни бавно и непрекъснато и веднага сервирай готовата напитка. Ако обичаш по-гъсто и по-концентрирано кафе, тогава си вземи мляно еспресо. А за по строги индивидуални предпочитания PÅTÅR на зърна може да бъде смляно до точната едрина – можеш да добавиш и щипка канела за по-пикантен вкус! Един съвет: избягвай да съхраняваш кафе на зърна в прозрачни буркани или други прозрачни контейнери, защото слънчевата светлина разваля вкусовите им качества.

 

OVERST метален филтър за кафе, комплект от 3 части, 19,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.