Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Креативни идеи за уютна детска стая

Представяме ти детска стая, която детето ти ще обикне – едно място за сън, учене, игри, рисуване и пълноценно време с приятели. Техен малък кът, в който въображението няма граници.

Място за учене, игри, творчество и мечти

Удобно легло-надстройка с креативна станция под него и достатъчно място за всички дрехи и аксесоари в гардероба. Добави и въртящ се стол LOBERGET – височината му може да се регулира и така да се използва дълго време. Любимото място в дома е завършено.

Виж всички двуетажни легла и легла-надстройки

Решение за съхранение на дрехи и всякакви други вещи

Ето едно компактно решение за съхранение на всички детски играчки, хоби материали, както и дрехи. Окачи органайзер с пет отделения в гардероба и така ще създадеш рафтове за съхранение на сгънатите дрехи.

Виж всички органайзери за детска стая

Да, можеш да рисуваш по стените

Почти! BÄGAREN е едновременно стенна лампа, която излъчва уютна светлина и бяла дъска за рисуване. Твоето дете може да пише или рисува върху нея, отново и отново, с маркер от серията MÅLA.

Виж Осветление за детска стая

Цветна и практична стойка за дрехи

Тази цветна стойка за дрехи е забавно допълнение към детската стая и е идеалното място за окачване на дрехи и чанти. Куките на стойката за дрехи KROKIG могат да се местят и това ти позволява да ги приспособиш към височината на твоето дете.

Виж всички закачалки за детска стая

Мек и устойчив избор

Този плик за завивка и калъфката за възглавница са изработени от устойчив памук. Още по-хубавото е, че цветните мотиви са отпечатани чрез метод, който използва по-малко вода за разлика от конвенционалните методи. Създават чувство на уют и комфорт по време на сън и са направени с грижа за природата.

Виж Tекстил за детска стая

Любими вещи на показ

Позволи на децата да изразят своята индивидуалност с помощта на табло, на което могат да закачват свои снимки, рисунки и сувенири, без да е необходимо всеки път да се пробиват дупки в стената.

Виж всички табла за съобщения

Практични шкафове за съхранение

Дънки, плюшени мечета, хартия, вълшебни шапки....Съхранявай всичко в изряден вид  с лесните за персонализиране стенни шкафове. С помощта на нарисувани етикети детето лесно ще може да намери своите вещи. Съвет: Можеш да сменяш дръжките, за да направиш атмосферата по-забавна.

Виж Система за съхранение SMASTAD

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.