Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Спонтанно градинско парти

Докоснeте се до лекото, спокойно настроение на лятото и вижте няколко лесни идеи, с които да сте готови да превърнете всяко събиране с приятели в парти, което те ще запомнят.


Мислете отвътре навън Отнасяйте се към външното си пространство както към всяка друга стая в дома си – първо помислете за комфорта. Текстилът, осветлението и аксесоарите ще направят пространството привлекателно и могат лесно да бъдат пренесени отвътре вън и обратно. Също така, помислете за дневния пек и за вечерния хлад – окачете навес, който да предпазва гостите от слънцето, и пригответе одеялца под ръка, за да могат те да се наметнат или завият привечер, когато захладнее.

GURLI калъфка за възглавница, 5,99 лв

INTRESSANT мелничка за подправки, 25,90 лв

SMAATA дъска за рязане, 29,90 лв

MASTHOLMEN градинска масичка, за употреба на открито, 119,00 лв


Всеки си сервира сам Мезета, хапки и всякакви лесни за взимане  храни в малки чинии и купички улесняват почерпката. Можеш да намериш вдъхновение от тенденцията за сервиране на храна на дървени дъски за рязане. Това е непринуден и неформален начин и почти без никакво усилие можеш да превърнеш храната в празник за очите и корема. Просто подреди съдове, прибори за хранене и чаши наблизо. И приготви освежаващ плодов пунш, който можеш да сервираш в огромен буркан с кранче, като FÖRFRISKNING, така че гостите да могат да си наливат сами.

DINERA купа, 2,99 лв

ALSEDA табуретка от бананови влакна, 49,90 лв


„Да поканим приятели, колеги и техните деца на гости у дома в петък вечер е чудесен начин да започнем уикенда. Можем да седим навън, докато стане тъмно, да разговаряме, да ядем и да играем.“

Марион и ФредерикОстани в компанията на приятели  Когато се срещнахме с Марион и Фредерик в извънградската им къща в северна Франция, се вдъхновихме от начина, по който те организираха парти за приятели. Опитай и ти – подготви обстановката, подреди всички детайли, след това се отпусни, присъедини се и се наслади... партито е и твое!

MASTHOLMEN помощна масичка, 69,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.