Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Поддържай празничния дух през цялата зима

Приятно е да си навън, но вкъщи е също толкова хубаво! Подготви се за посрещането на Новата година у дома, като съединиш два дивана, така че да имаш удобно място за увлекателни разговори и вълнуващи празнични моменти. Ето как можеш да направиш зимните си вечери също толкова уютни с няколко лесни допълнения и повече светлина.

Перфектната маса

Малка, но с идеална форма – тази маса LERHAMN е отрупана с вкусни ястия и смели декорации, а количката RÅSKOG се превръща в незаменим помощник. Атмосферата може да бъде също толкова празнична и в малко пространство!

Гъвкаво решение за празничната нощ

Можеш да гледаш фойерверките на балкона или да се сгушиш под топло одеяло на дивана -  с подвижната количка за напитки ти избираш къде ще прекараш вечерта. Просто зареди твоята RÅSKOG с всичко необходимо и след това я бутни в желаната посока.

Допълнителен комфорт за гости с преспиване

Комбинирай разтегателния диван GRÖNLID с количка LUBBAN, която може да се използва и като нощно шкафче, за да създадеш удобно място за пренощуване.

Обратно към ежедневието

Когато партито приключи, ще можеш с лекота да подредиш дома си – дори след лек махмурлук. Разтегателният диван GRÖNLID лесно се трансформира от легло в диван – само с едно сгъване, а количката LUBBAN бързо можеш да я прибереш на мястото, което й принадлежи. Остава само да почистиш с прахосмукачката!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.