Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Покани пролетта на балкона

Пролетта скоро ще те изненада и балконът е перфектното място, на което да я посрещнеш. Ето как можеш да организираш лесно ежедневните дейности и да отделиш време за себе си.

Работното пространство: перално помещение с полъх на свеж въздух

Домакинската работа може да се превърне в ново преживяване, ако смениш обстановката. Остъкленият балкон комбинира чувство за близост до природата с идеално място за пералня. Обособи малка зона, в която да имаш всичко, от което се нуждаеш на една ръка разстояние – включително и гледката.

Окачен на стената помощник

Когато всеки сантиметър е от значение, ефикасното усвояване на пространството е ключово. Ако сгъваемият сушилник за дрехи не е достатъчен, тогава използвай допълнително окачващ се простор със снемаеми кукички за по-дребните неща. Освен това лесно може да го прибереш вътре, когато се налага.

Монтиран нависоко сушилник

Таванът често бива пренебрегван като функционална повърхност. Въпреки това, с поставени релси за сушене на дрехи, ползата от него е очевидна. Окачи изпраните дрехи прилежно в редици или използвай плат или завеса, за да обособиш отделни зони. А когато не ги използваш, те никак няма да ти пречат.

“Повечето балкони са с ограничено пространство, но при добро проектиране в комбинация с гъвкави мебели ще имаш достатъчно място за съхранение и с лекота ще преминаваш от една дейност към друга.”
Майла Халме, интериорен дизайнер ИКЕА

Кът за ежедневни занимания на слънце

Балконът, разбира се, не е само място за сушене на прането. Лесно можеш да преминеш на вълна „релакс“ с помощта на сгъваеми мебели или такива на колелца. Настани се удобно, за да посрещнеш първите пролетни дни или за да се насладиш на закуската при първите слънчеви лъчи на новия ден.

Импровизирана помощна маса

Когато пространството е ограничено, масата може да възпрепятства движението. Комплект кукички биха могли да се превърнат в основа за малка маса и същевременно да се използват като практични закачалки или като рафт.

Направи място за различни настроения

Постави завеса на балкона, за да обособиш място за различни дейности. Така лесно ще окачваш прането и ще се заемаш с други задачи, скрит от нежелани погледи.

Подготви се за пролетен пикник

Отдели време, за да напълниш кошницата за пикник в твоя личен кът на открито. Малката кошница спестява време за подготовка и прави момента още по-специален.

Зона за релакс: хоби, което изпълва деня с настроение

Още в началото на пролетта балконът се превръща в най-обичаното място. Не се ограничавай само със зона за пране и място за закуска – направи си и кът за хоби! Създай малка градинарска станция до прозореца с поставка, аксесоари и растения. Окачи няколко кърпи за ръце наблизо и запретни ръкави.

Мобилна спа станция за растения

Младите растения се нуждаят от ежедневни грижи. Кош с комплект за подхранване ще ти бъде от полза.

Креативни решения

Килимите лесно се сгъват, така че с малко усилия можеш да освободиш повече място. За да не ти пречи килимът, постави го нависоко.

Количка с поставка

Градинарството е периодично занимание, затова използвай количка на колелца с всичко необходимо върху нея. Допълнителната поставка е чудесен помощник, когато засаждаш нови растения.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.