Списъкът с любими продукти е празен.

Иновативни и компактни решения за съхранение в спалнята

Хитри способи да превърнеш неизползваното пространство на спалнята в допълнителни възможности.

Съхранение на тавана

Когато осъзнаеш, че не разполагаш с повече място за съхранение, използвай пространството над леглото си! Това е също добър повод да си сложиш балдахин. Тук сме използвали уникална комбинация от MULIG стенни артикули за съхранение. (Увери се, че всичко е здраво закрепено.)

Предимства по периферията

Освен че се сдобиваш с декоративно решение около леглото, джобовете за легло MÖJLIGHET ти предоставят достатъчно място за съхранение на най-необходимите вещи само на една ръка разстояние. Подреди ги по цвят, честота на употреба или ден от седмицата, за да следиш подредбата им.

Джобове от неизползвани парчета плат

Дали дължината на завесите ти не е доста по-голяма? Страхотно! Заший отрязаните ленти от плата на по-високо място върху завесите, за да си направиш ред от функционални джобове. От четки за коса до допълнителен чифт чехли – можеш да сложиш всичко, което ти е нужно!

Комфорт и съхранение в едно

Смяната на сезоните прави някои дрехи ненужни през останалото време от годината. Използвай ги като пълнеж на празни калъфки от възглавници – така можеш да ги съхраняваш на видно място в очакване на следващата употреба.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.