Списъкът с любими продукти е празен.

Преобрази малкия балкон в уютен кът

Дори и малкият балкон може да се превърне в любимото ти място за почивка у дома. С функционални мебели, сгъваеми столове и практични решения за съхранение, можеш да създадеш уютно пространство, подходящо за релакс и вечеря.

Удобно място за дълга почивка

Този компактен двуместен диван осигурява нужния комфорт благодарение на мрежестия текстил от полиестер и меките възглавници. Лесно се мести и сглобява, а пък цената му е повече от приемлива.

Функционална маса за балкон

Гъвкавите решения са ключов елемент в обзавеждането на малко пространство. Масата TORPARÖ е специално проектирана за употреба на балкон и може да се окачи на различни височини.

Сгъваеми столове за още повече комфорт

Когато имаш гости, просто използвай сгъваемия стол  TORPARÖ като допълнително място за сядане. Лесно може да се сгъне и прибере, когато не се използва. Освен това седалката е изработена от гъвкав мрежест материал, който осигурява нужното удобство.

Компактна чанта за съхранение на възглавници

Сложи възглавниците и одеялата в чантата TOSTERÖ и просто я бутни под дивана. Така ще ги предпазиш от прах и мръсотия, когато не се използват, така че да запазят свежестта си максимално дълго.

Подчертай стила с подова настилка

Има един начин да създадеш стилен и завършен вид на балкона: с подова настилка. Подовата настилка ALTAPPEN лесно се монтира; просто трябва да сглобиш плочките. Така ще направиш пространството още по-приятно.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.