Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Персонализирай стойката за дрехи с текстил

В малко и нестандартно пространство можеш да създадеш свой гардероб само с една стойка за дрехи и няколко кутии. В това открито решение можеш лесно и бързо да намериш това, което ти трябва.

Облечи стойката за дрехи

Вземи парчета от плат, който ти харесва и ги увий около стойката. А ако пък просто обичаш да ровиш из дрехите, когато си търсиш облекло, увий с плат краката на стойката за дрехи.

Опитай! Това е бърза и лесна идея, подходяща за всеки – можеш да променяш текстила според сезона, настроението или за да бъдеш в крак с нова модна тенденция.

Подреди закачалките

Не подценявай ефекта, който може да има една обикновена закачалка за палто. Замени неподходящата си колекция за някоя в същия стил, която да придаде на лоста за закачалки нужната доза елегантност.

Добави кутии

Кутиите са също лесен начин да промениш решението за съхранение на дрехи. Дори да предпочиташ открити решения, добавянето на няколко кутии ще ти даде възможност да скриеш нещата, които не са толкова визуално привлекателни. Сгъни и прибери обемните вещи и ги съхранявай, както съхраняваш спалното бельо – практичното не винаги е скучно, ако се заиграеш с цветове и стил!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.