Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Подреди дома си с нови придобивки

Януари е чудесно време за организиране на дома. Дори и най-малките промени могат да бъдат ефективни и стилни. От кутии за съхрание до ръчно плетени кошове - лесно ще подредиш проблемните зони с тези бързи, ненатоварващи бюджета решения.


Бамбукови кутии за съхранение върху дървен шкаф, с огледало и дървени кукички на бяла стена.

Организирай коридора

Излизането сутрин от вкъщи превръща ли коридора във всеобща весела (и не дотам) блъсканица като при разпродажба? Помогни на всеки да намира нещата си бързо и безпроблемно, като му определиш индивидуална кутия и кукичка на стената за аксесоари и дребни принадлежности. Едно малко огледало върши чудесна работа за последна бърза проверка, преди да тръгнеш и да се сблъскаш с предизвикателствата на деня.

Дървен кухненски плот с чинии и дъски за рязане.

Купи си устойчив кухненски помощник

Омръзнало ти е от плодове и зеленчуци, които се развалят? Ако ги поставиш в мрежести торби, може да ги запазиш свежи за по-дълго, тъй като това позволява на въздуха да циркулира около тях, а и ти помага да намалиш употребата на найлонови торбички. Няколко дъски за рязане и чинии подредени наблизо ще улеснят тяхното приготовление и сервиране.

Спалня с легло с чаршафи в неутрални цветове и монтирано на стената бяло нощно шкафче.

Донеси ред и спокойствие в спалнята

Подреждането на всекидневния хаос е чудесен начин да превърнеш спалнята в малко по-спокойно място за отдих. Закрепеното за стената нощно шкафче има двойно предимство - скрива вещите, които не искаш да виждаш и поддържа пода чист. За още по-голямо чувство за спокойствие подреди уютно спално бельо и одеяла от естествени влакна в успокояващи нюанси.

Сиви хавлии и аксесоари за баня, поставени на сива повърхност.

Освежи и банята

Покажи малко любов на банята си и всекидневно ще жънеш ползите от това. Ако кърпите ти са вече изхабени, защо да не ги използваш за нещо друго, а за банята да си купиш нови, които изглеждат добре и са приятни на допир? Добавянето на няколко аксесоара за баня и продукти за съхранение от естествени материали също могат да ти помогнат да създадеш визуална хармония и релаксиращо спа чувство у дома.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.