Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Съхранявай със стил

Овладей хаоса в дневната със системата за съхранение BESTÅ, която идва сега с нов вид. Модулният й дизайн ти позволява да плануваш подредба, която пасва на пространството ти, а изборът на вратички и крачета означава, че можеш да покажеш личния си стил. Това е идеалното решение да изразиш себе си!


VASSVIKEN врата, 40,00 лв

VINDUM килим, дълга нишка, 149,00 лв

EVEDAL настолна лампа, 299,00 лв

GRADVIS ваза, 2 бр, 9,99 лв

MEDFORA поставка, 4 бр/к-т, 9,99 лв

GRADVIS ваза, 19,99 лв

BESTÅ кутия, 25,90 лв

BESTÅ комбиниран артикул за съхранени, 262,00 лв

Новите вратички VASSVIKEN с покритие с шестоъгълни шарки придават на шкафовете BESTÅ съвременен облик. Оползотвори максимално пространството отвътре с кутии, в които можеш да организираш вещите си по дейности или вид. Така ще е лесно да извадиш кутията, която ти трябва, без да се налага да изпразниш целия шкаф.


SAMMANHANG кутия с капак, 3 бр/к-т, 19,99 лв

SAMMANHANG стъклен купол с основа, 2бр/к-т, 19,99 лв

IKEA PS 2017 ваза, 3 бр/к-т, 49,90 лв

EKET шкаф с 4 отделения, 95,00 лв

Към шкафовете BESTÅ добави и стенни рафтове – смесването на отворени със затворени решения за съхранение придава чувство на лекота и е още една възможност да изразиш себе си – този път  визуално. Поддържай баланс – групирай предметите по цвят, вид и материал. И помни съвета на стилистите да комбинираш аксесоари в нечетен брой – смята се, че това е приятно за окото!

Използвай повърхността на шкафовете отгоре за място за своеобразни изложби. Започни с централен елемент, като тази лампа за маса EVEDAL. После нареди около нея предмети и произведения на изкуството с различна височина и текстура. Не си сигурен как да комбинираш цветовете? Придържай се към един цвят в различни нюанси, за да запазиш връзката между твоите „експонати“. 

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.