Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Малък апартамент, много природа

Нямате нужда от много пари или пространство, за да създадете дом, който да отговаря на вашия начин на живот. Вижте как двама студенти превърнаха компактния си апартамент в храм на благоденствието и природата.


Едно пространство е подходящо за всичко

Като студенти Миа и Якоб не могли да си позволят голям апартамент, но благодарение на интелигентно обзавеждане те успели да направят малкото жилище светло и просторно (високият таван също спомогнал много за това). Единствената стая, в която трябвало да приемат гости, да учат, да ядат и да спят, е разделена на зони с определено предназначение.


Място за вечеря с приятели

Страстта към домашно отглежданата храна и към посрещането на гости вървят ръка за ръка при Миа и Якоб. Липсата на място не ги спира да канят приятели на похапване, като създават място за малка трапезария с различни столове, взети от целия апартамент. За да получите представа за това, което е в менюто им, разгледайте идеите им за рецепти за суперхрани.

Рецепти за суперхрани


Кухня-гостна-ферма-стая

От посяването до чинията, с възможно най-малко отпадъци, всеки може да се възползва от ползите от отглеждането на храна в дома – малкият апартамент просто означава, че трябва да сте по-креативни.

Миа и Якоб използват маси на колела в компактната си кухня, за да отглеждат посадъчен материал (само тази година те са произвели над 400 разсада досега!), който в крайна сметка се прехвърля в домашната им ферма.

„Това прави живота малко по-сбутан, но само за около месец, така че напълно си струва", казва Якоб. Когато масите на колела не се използват за отглеждане, те се превръщат в подвижно място за съхранение.


„Ние не гледаме на здравословния начин на живот като живот със забрани. А като свят на възможности“

- Миа и Якоб

FORSÅ настолна лампа, височина 35 см, 29,90 лв

Зона за спане и почивка

Ако вашата „спалня“ е в една и съща стая като мястото за посрещане на гости, важно е да създадете кътче за почивка.

Миа и Якоб се отказаха от цветната схема в пространството си за сън, затрупано със завивки и възглавници, и добавиха обикновена лампа. Леките завеси помагат да се омекоти пространството и да влиза повече естествена светлина, особено когато дните са по-дълги.


Храни се добре, живей добре

Домашно произведените продукти на Миа и Якоб, са само част от менюто им, така че те дават предимство на купуването на висококачествени, био храни, за добрия си хранителен режим.

„Ние не купуваме неща, от които не се нуждаем, и даваме парите си за добра храна“, казват те. „И био храните не трябва да бъдат скъпи! Потърсихме и намерихме местни доставчици, на които вярваме, и се опитваме да изхвърляме възможно най-малко. Никога не сме се чувствали като че ли трябва да се лишим от нещо. Живеем наистина добре!“

 

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! 
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.