Списъкът с любими продукти е празен.

Три гардероба - специално, единствено и само за мен

Правилният гардероб отговаря напълно на индивидуалните потребности. Затова подобни решения за съхранение са функционални и лични. Еднакво важни за теб може да са както подредбата и себеизразяването до това просто да подложиш себе си на изпитание.


Стена с рафтове със сложени върху тях кутии и сгънати дрехи.

Скейтборд виси от релса на стена.

Покажи това, което си

Гъвкавата функционалност е важна, но възможностите за теб са далеч повече. Превърни гардероба си в израз на твоята индивидуалност. Защо това да не е място, в което намираш всичко необходимо за твоя ден – включително и малко вдъхновение!

Дрехи висят от табуретка IKEA TRANARO, окачена на стената.

Рафтове и етажерка до бяла тухлена стена, по които са окачени дрехи, обувки и аксесоари.

Предмети върху рафтчета, окачено на табло IKEA SKÅDIS.

Решение за съхранение по стените

Отвореното решение за съхранение е идеално, когато добрата видимост и достъпност са предимства. Просто виждаш какво ти трябва, грабваш го и си вече на път.

Гардероб с плъзгащи се врати, с окачени в него ризи.

Поднос с чаши и шейкър върху шкаф.

Работа и удоволствие - в непосредствена последователност

Основното предназначение на един гардероб е да създава улеснение в началото и в края на делничния ден. Но да съхраняваш добре подредени аксесоарите за свободното си време е също изключително важно.


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.