Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Превърнете неизползваното пространство в стая под наем

Независимо дали имате една стая или цял етаж неизползвано пространство в дома си, то  има потенциала да ви донесе допълнителни доходи. Вижте съветите ни как да го превърнете в място под наем през ваканционните периоди...


Жилищна площ се търси постоянно и цените на наемите се покачват. Кайра и Дейв са намерили начин за допълнителен приход - като са обзавели горния си етаж и са го дали под наем. Целта им е била да  превърнат досегашния си склад в уютно и приятно място за престой. „Това е уникално пространство и няма как да се скрие – хората, които го наемат, търсят автентичност, а не претенциозен хотел,“ казва Кайра. Двойката използва растения, цветен текстил и произведения на изкуството, за да придаде топлина. Разполагат с достатъчно пространство, затова са обособили и малка кухня, което позволява самостоятелно приготвяне на храна. А с разтегателния диван KARLSTAD гостите имат възможност също да си поканят гости. Приятно хазяйстване!

INGEFÄRA саксия с чинийка, 6,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.