Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Всекидневно удоволствие

Замисляли ли сте се, че една от положителните страни на малкото жилище, е възможността на семейството да бъде още по-сплотено. Особено когато дневната е и спалня за родителите. Затова е важно тази стая да може да се превръща в различно място спрямо случая – почивка, работа или хранене. (Аха, възможно е!)


Най-често семейството ви има повече членове, отколкото спални? Нямате работно място у дома? Нито трапезария? Няма проблем! Ключът към превръщане на дневната в място за всичко е единният стил и високата функционалност.


Място за спане

Готови ли сте за лягане? А имате ли на разположение диван, който се превръща и в удобно легло с няколко движения - защото когато си уморен, просто не ти се занимава с излишни действия? А табуретка с вградено пространство за съхранение, която държи възглавниците и одеялата под прикритие през деня, но и на една ръка разстояние вечер? Просто плъзнете ниската масичка и я превърнете в нощно шкафче. И лека нощ.


Място за неща

Чудесен начин да усвоите пространството около леглото е като създадете място за съхранение. Високите тесни шкафове от двете страни на леглото отделят територия за нейните и неговите дрехи и аксесоари, а пространството високо над леглото побира неща, които ползвате рядко – сезонна декорация, одеяла и какво ли още не. Но идеите съвсем не свършват дотук. Поставяйки рафт точно зад леглото, не само ще създаде място за нощна лампа, декорация, будилник и телефон, но ще се отвори пространство отдолу за съхранение на големи сакове, куфари и чанти.

Място за работа

Когато е време да се отдадете изцяло на работните задачи, нека всичко се случва с лекота. Напълно заредено офис пространство може да ви звучи като мисия невъзможна в дневната, но ние мислим иначе. Просто изберете мебели, които са тесни, с минимални размери, достатъчни да разположите документи и лаптоп. Лампите също изберете с малък размер и избягвайте да претрупвате. Това ще ви помогне да сте по-бързи в работата и ще ви остави фокусирани върху най-важното от работния процес.

Място за вечеря

Превърнете мястото за работа в уютна трапезария само с едно движение. Просто преместете двете бюра едно до друго в центъра на стаята, сложете работните столове и добавете още няколко сгъваеми стола (ако сте решили да споделите вечерта с приятели). Когато пространството е малко, това ви спестява постоянното ходене от трапезарията до кухнята. Друго си е да имаш под ръка всичко, което ще ти трябва - салфетки, чаши, чинии, прибори, покривки. За да върви вечерята по план.

Място за забавление

Странно защо се казва дневна, след като я ползваме постоянно. И какво по-хубаво от това след дълъг работен ден да се насладиш на любим сериал или филм в собствения си кино салон. Като начало ще ви трябва подходящо място за съхранение - препоръчваме комбинация от отворени и затворени шкафове, за да можете да скриете лесно хоаса от кабели, зарядни и конзоли, а основната техника да остане отвън. Кутиите за организиране или кошове ще ви помогнат да поддържате дневната подредена и готова да се превърне в нещо повече. Нежната светлина около телевизора и плътните завеси също са задължителни, ако целта е пълно откъсване от реалността и настроение за релакс.

Място за чистофайници

Основната функция на дневната е да ни осигурява почивка и спокойствие, но ние вярваме в различната дневна - тази, която съчетава много функции, за да прави деня по-добър и организиран. Чудесна идея за малкото жилище е да освободите един шкаф за аксесоари за поддържане на чистотата. Висящият органайзер ще побере ютия, четки и други, а във вертикалния шкаф спокойно можете да съхранявате дъска за гладене. Плюс това винаги оставя място за още нещо – като закачалките от новите рокли например.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите на ИКЕА и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!
Но моля, имайте предвид, че изменението или преобразяването на продуктите касае вашата безопасност.