Съставки:
1000 г HUVUDROLL пилешки кюфтенца
600 г GRÖNSAKSKAKA зеленчукови медальони
28 г ALLEMANSRÄTTEN сметанов сос за
кюфтенца
1 с. л. горчица
зехтин
сезонни зеленчуци
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната до 200°C.
2. Изпържете пилешките кюфтенца в 2
супени лъжици зехтин до златистокафяво.
3. Затоплете зеленчуковите медальони във
фурната според инструкциите на
опаковката.
4. Пригответе сметановия сос според
инструкциите на опаковката и след това го
смесете с 1 супена лъжица горчица.
5. Сервирайте пилешките кюфтенца и
зеленчуковите медальони заедно с
любимите ви сезонни зеленчуци, поръсени
със сметановия сос с горчица.