Съставки:
Канелени рулца с пудинг
4 канелени кифлички KAFFEREP, изпечени
50 г масло (1 с. л. за тавичката)
200 мл мляко
2 яйца
45 г кристална захар
нарязани бадеми
стафиди
Топинг
бита сметана или сладолед
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната на 175°C.
2. Намазнете тава за печене с размери около 30x20 см.
3. В тенджера поставете маслото и млякото. Оставете сместа
на котлона, докато заври.
4. В отделна купа разбийте яйцата и захарта на лек пухкав
крем. Налейте ги постепенно в млечната смес, като
разбърквате.
5. Срежете канелените кифлички наполовина и ги
подредете в тавата за печене.
6. Залейте кифличките с яйчената смес и поръсете с
нарязаните бадеми и стафидите.
7. Изпечете във фурната за 20-30 минути или докато
пудингът стане златистокафяв.
8. Сервирайте десерта, гарниран с разбита сметана или със
сладолед.